خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

مبادله با ارز دیجیتال ، بهترین راه برای دور زدن تحریم ها

سرپرست سازمان توسعه تجارت گفت: دنیا درحال پوست‌اندازی از نگاه وابسته به مبادلات بانکی سنتی و فعالیت با دلار است و ارزهای دیجیتالی جایگزینی برای ارزهای فیزیکی هستند و فصل جدیدی نیز برای کشور ما است تا برای خنثی‌کردن تحریم‌ها استفاده شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۱ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 27
کد خبر: ۳۵۵۹

به گزارش راهبرد معاصر ؛ محمدرضا مودودی سرپرست سازمان توسعه تجارت اظهار کرد: با کمک فناوریهای نو می‌خواهیم تصویری متفاوت از تجارت ایران بروز دهیم؛ ایده‌های تجاری نو داخل کشور وجود دارد و ما با استفاده از ظرفیتها می‌توانیم آن را به مرحله اجرایی در آوریم.

وی افزود: دنیا در حال پوست‌اندازی از نگاه وابسته به مبادلات بانکی سنتی و مبادله با دلار است و ارزهای دیجیتالی جایگزینی برای ارزهای فیزیکی هستند و فصل جدیدی نیز برای کشور ما است تا از آن برای خنثی کردن تحریم‌ها و توسعه روابط خود با دنیا از آن استفاده کند.

 

سرپرست سازمان توسعه تجارت ادامه داد: امیدواریم که بتوانیم سرمایه گذاران خارجی را مجاب کنیم که به ایران بیایند و از فرصت‌های موجود استفاده کنند.

باید ارز بین‌المللی داشته باشیم تا همه بتوانند در آن نقش‌آفرینی کنند

وی در پاسخ به اینکه "آیا برای مبادلات بزرگ تجاری مانند فروش نفت ایران نیز می‌توانیم از ارزهای دیجیتالی به‌جای دلار استفاده کنیم؟" تصریح کرد: اتفاقات از نقطه کوچک شروع می‌شود و تحولاتی عظیم شکل می‌گیرد؛ در دنیا این احساس ایجاد شده است که دیگر نباید خود را به یک واحد پولی مانند آمریکا وابسته کرد و باید ارز بین المللی داشته باشیم تا همه بتوانند در آن نقش‌آفرینی داشته باشند.

مودودی با تذکر اینکه این وابستگی می‌تواند ابزاری برای تسلط و سلطه‌گری باشد گفت: در تمام بخش‌ها فعالیت‌های دیجیتالی مانند مارکت، نقش ابزارهای دیجیتالی افزایش یافته است و در حوزه پایه پولی نیز توسعه خواهد یافت.

وی با بیان اینکه ایران می‌تواند در زمینه استفاده از ارزهای دیجیتالی در دنیا پیشرو باشد، اظهار داشت: امروز از کشورهای مختلفی مانند سوئیس، آفریقای جنوبی، فرانسه، انگلیس، روسیه، اتریش، آلمان و بوسنی برای مذاکره با کشورمان در این حوزه به ایران آمده‌اند تا شاید بتوانند مبنای تفکری جدید در این حوزه را پایه‌ریزی کنند و می‌گویند با توجه به اینکه وابستگی ایران به ارزهای فیزیکی خیلی کم است تحت فشارهای کشورهای سلطه‌گر قرار نمی‌گیرد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار