کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

آمریکا، روسیه و چین جهان را خطرناک‌تر می‌کنند

رئیس جمهور آلمان کنفرانس امنیتی مونیخ را با انتقاد از رقابت سه قدرت بزرگ جهانی آغاز کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۱ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 14
کد خبر: ۳۵۹۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرانک والتر اشتاین مایر رئیس‌جمهوری آلمان در سخنرانی آغازین کنفرانس امنیتی مونیخ، آمریکا، چین و روسیه را به واسطه چشم و هم چشمی که ممکن است به رقابت تسلیحات هسته‌ای جدیدی منجر شود مورد انتقاد قرار داد و آنها را به تشدید عدم اعتماد و امنیت جهانی متهم کرد.

 

وی بی آنکه نامی از دونالد ترامپ ببرد، با انتقاد از شعار «عظمت دوباره» که تکیه کلام رئیس‌جمهوری آمریکا است از اینکه تحقق آن به قیمت نادیده گرفتن همسایگان و شرکا انجام شود؛ انتقاد کرد.

 

اشتاین مایر، روسیه را نیز متهم کرد که از قوای نظامی و تهدید مرزهای اروپایی به عنوان ابزارهایی سیاسی استفاده می‌کند. رئیس‌جمهوری آلمان، چین را نیز به پیروی گزینشی از قوانین بین‌المللی متهم کرد تا مبادا در تضاد با منافعش قرار بگیرند.

 

وی همچنین از اینکه ترامپ ایده جامعه بین‌الملل را پس می‌زند انتقاد کرد.

 

اشتاین مایر از لزوم افزایش بودجه نظامی آلمان برای مشارکت هرچه بیشتر در تامین امنیت اروپا و حفظ اتحاد با آمریکا نیز سخن گفت.

 

با این وجود، اشتاین مایر خواستار آن شد که سیاست آلمان در قبال روسیه به بیانیه‌های انتقادآمیز و تحریم محدود نشود. وی همچنین از لزوم توازن در رابطه با چین سخن گفت.

 

منبع: فارس

ارسال نظر