پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

دفاع رئیس جمهور آلمان از ارسال پیام تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران

رئیس جمهور آلمان در واکنش به انتقادها از ارسال پیام تبریک به ایران به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب، از این اقدام دفاع کرد و آن را گامی در راستای تعمیق روابط دیپلماتیک دانست.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 26
کد خبر: ۵۵۴۹

به گزارش راهبرد معاصر ، پس از اینکه «فرانک والتر اشتاین‌مایر» رئیس‌جمهور آلمان در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، پیام تبریکی برای تهران ارسال کرد، این اقدام در داخل آلمان و از جانب شورای مرکزی یهودیان هدف انتقاد قرار گرفت.

 

بنابر گزارش خبرگزاری آلمان، رئیس جمهور آلمان در پیامی برای «حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران سالگرد پیروزی انقلاب ایران را صمیمانه تبریک گفته بود. در نخستین روز پس از انتشار این پیام از وی به شدت انتقاد شد. «یوزف شوستر» رئیس شورای یهودیان آلمان در این مورد به روزنامه آلمانی «بیلد» گفت که در صورت ضرورت ارسال چنین پیامی برای ایران باید به روشنی از ایران انتقاد می‌شد.

 

طبق اعلام دفتر ریاست‌جمهوری آلمان، اشتاین‌مایر در واکنش به انتقادها در تماسی تلفنی به شوستر گفته است که در ایران حقوق‌بشر نقض می‌شود و ایران در منطقه نقش بی‌ثبات‌کننده‌ای دارد و این خطر وجود دارد که ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند.»

 

اشتاین‌مایر گفته است: «آلمان و شرکای اروپایی این کشور می‌خواستند تا مانع از مسابقه تسلیحاتی و خشونت کنترل‌نشده در خاورمیانه شوند که اقدامی در راستای امنیت اسرائیل است.»

 

وی با اعلام اینکه بهتر است، ایران منزوی نشود در عین حال این اقدام را در راستای تحرکات دیپلماتیک ارزیابی کرده است که روابط عمیق و حیاتی‌تر را امکان‌پذیر می‌کند.

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار