سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟

فرودگاه بین‌المللی حلب پس از 10 سال بازگشایی شد

وزیر حمل و نقل سوریه از بازگشایی فرودگاه بین‌المللی حلب خبر داد و گفت که اولین پروازها به زودی از سر گرفته خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۹ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 17
کد خبر: ۳۶۲۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «علی حمود» وزیر حمل و نقل سوریه امروز (دوشنبه) از راه‌اندازی فرودگاه بین‌المللی حلب پس از آزادسازی کامل این شهر خبر داد.

 

به نوشته خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، او گفت که چهارشنبه هفته جاری اولین پرواز رفت و برگشت به دمشق صورت خواهد گرفت و پرواز به قاهره نیز در روزهای آتی انجام می‌گیرد.

 

بنابراین فرودگاه بین‌المللی حلب که از سال ۲۰۱۱ و آغاز بحران سوریه، تعطیل و زمین‌گیر شده بود؛ با آزادی آخرین محله‌های شهر حلب دوباره فعالیت خود را از سر گرفته که نشان دهنده بازگشت امنیت به حریم هوایی سوریه است.

 

«حسین دیاب» استاندار حلب نیز در مرداد ماه گذشته گفته بود که فرودگاه حلب آماده از سرگیری پروازهاست و به محض رفع برخی مسائل امنیتی، کار خود را آغاز خواهد کرد.

 

هرچند در دی ماه سال ۹۵ نیز پس از آزادسازی فرودگاه امکان از سرگیری پروازها مطرح شد اما به علت ادامه ناامنی‌ها این موضوع تا کنون به تعویق افتاده بود. فرودگاه حلب دومین فرودگاه بزرگ سوریه محسوب می‌شود.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار