کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

چرا مهدی رحمتی توبیخ شد؟

مسابقه تیم‌های فوتسال ملی حفاری ایران و مس سونگون در تاریخ ۲۶ دی ماه برگزار و از سوی مصطفی طیبی، بازیکن تیم مس سونگون تخلفاتی مبنی بر اهانت به داور بازی رخ داد که منجر به اخراج وی شد. طیبی به دو جلسه از همراهی تیم خود محروم است و باید ۲۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. (این رای در خصوص محرومیت قابل تجدید نظر و در خصوص جریمه نقدی قابل اجرا است)
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 18
کد خبر: ۳۶۲۸۶

به گزارش راهبرد معاصر،  کمیته انضباطی آرای خود را در خصوص تیم‌های حاضر در لیگ برتر فوتبال و فوتسال بانوان و آقایان صادر کرد.

 

مسابقه تیم‌های فوتسال ملی حفاری ایران و مس سونگون در تاریخ ۲۶ دی ماه برگزار و از سوی مصطفی طیبی، بازیکن تیم مس سونگون تخلفاتی مبنی بر اهانت به داور بازی رخ داد که منجر به اخراج وی شد. طیبی به دو جلسه از همراهی تیم خود محروم است و باید ۲۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند. (این رای در خصوص محرومیت قابل تجدید نظر و در خصوص جریمه نقدی قابل اجرا است)


حسین شیخ لاری، سرپرست تیم مس سونگون، احد باغبان باشی، مربی تیم مس سونگون، بهزاد عبداله پور، تدارکات تیم مس سونگون به دلیل ورود به زمین و اعتراض شدید به داوران که منجر به اخراجشان شد، هر کدام منفردا به توبیخ کتبی محکوم شدند.
حامد نجفی، مدیرعامل تیم مس سونگون به دلیل ورود به زمین و اعتراض شدید به داوران که منجر به اخراجش شد وی به مدت ۵ جلسه از همراهی تیم خود و ورود به استادیوم‌های ورزشی و پرداخت ۵۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.. (این رای در خصوص محرومیت قابل تجدید نظر و در خصوص جریمه نقدی قابل اجرا است)


تیم فوتبال ملی حفاری ایران نیز به دلیل فحاشی تماشاگرانش به بازیکنان تیم مقابل و پرتاب بطری آب به زمین بازی، به پرداخت ۵۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند.


* مسابقه تیم‌های مس سونگون و تیم ملی حفاری اهواز در تاریخ ۲ بهمن ماه برگزار و از سوی علیرضا عشیری، بازیکن تیم مس سونگون و سینا ممبینی بازیکن تیم ملی حفاری تخلفاتی مبنی بر درگیری و رفتار غیر روزشی که منجر به اخراج هر دو شد، رخ داد. هر کدام از بازیکنان فوق منفردا به مدت یک جلسه از همراهی تیم خود و پرداخت ۱۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند.


*کمیته انضباطی مصاحبه مهدی رحمتی، دروازبان تیم شهر خودرو علیه داوری را نشر اکاذیب تلقی کرده و منطبق با ماده ۷۱ مقررات انضباطی، وی را به توبیخ کتبی محکوم کرد.


*دیدار تیم‌های هیات فوتبال البرز و پالایش گاز ایلام از سری رقابت‌های لیگ برتر فوتبال بانوان برگزار و از سوی مریم ایراندوست، مربی تیم هیات فوتبال البرز تخلفاتی مبنی بر رفتار غیر ورزشی و اهانت به داور و استفاده از الفاظ نامناسب به صورت مکرر رخ داد. وی به یک جلسه از همراهی تیم خود محروم و باید ۱۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.


سارا قمی، بازیمن تیم هیات فوتبال البرز به دلیل رفتار غیر ورزشی با داور که منجر به اخراجش شد، به توبیخ کتبی محکوم شد.


مقرب زاده حسینعلی، بازیکن تیم هیات فوتبال البرز به خاطر اهانت به داوری و رفتار غیر ورزشی که منجر به اخراج وی شد به یک جلسه از همراهی تیم خود محروم و باید ۱۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.


الهام عبدالرحمان زاده، بازیک تیم هیات فوتبال البرز نیز به دلیل نشر اکاذیب و بیان مطالب خلاف واقع به داوری در فضای مجازی به توبیخ کتبی و پرداخت ۵ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

منبع: سایت فدراسیون فوتبال

ارسال نظر
آخرین اخبار