پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

واکنش کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای به جریمه ۱۲۰ هزار دلاری ایران

عضو کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای فدراسیون فوتبال گفت: در زمان ما تخلفی در صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها که منجر به جریمه ۱۲۰ هزار دلاری ایران از سوی AFC شده است، رخ نداد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 25
کد خبر: ۳۶۸۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا امروز اعلام کرد که فدراسیون فوتبال ایران به خاطر تخلف در صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌هایش به مبلغ ۱۲۰ هزار دلار جریمه شده است که البته ۸۰ هزار دلار از این جریمه به مدت دو سال تعلیقی خواهد بود.

 

این اتفاق در حالی رخ داده است که مهدی تاج رئیس وقت فدراسیون فوتبال ایران ابتدای این فصل دو کمیته را برای بررسی دقیق‌تر مدارک و مستندات باشگاه‌ها تشکیل داد تا مشکلی گریبانگیر ایران نشود و پروسه قانونی در ارتباط با پروانه حرفه ای باشگاه ها طی شود؛ یکی کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای و دیگری کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای.

 

رضا درویش یکی از اعضای کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای فدراسیون فوتبال در واکنش به جریمه ۱۲۰ هزار دلاری ایران و دلیل تخلف فدراسیون گفت: من در جریان این جریمه نیستم و نمی دانم علتش چیست.

 

درویش درباره اینکه آیا این جریمه به خاطر پنهان کاری مطالبات باشگاه ها و تعهدات مالی آنها بوده است؟ تصریح کرد: تا زمانی که ما مدارک چند باشگاه را بررسی و ارسال کردیم، معوقه ای وجود نداشت. در واقع باشگاه ها یا رضایت طلبکاران را گرفته و یا به آنها چک داده بودند. اگر اینطور نبود نمی توانستیم مدارکشان را تایید کنیم.

 

عضو کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای فدراسیون فوتبال تصریح کرد: اگر علت این جریمه به خاطر بدهی های معوقه باشد احتمالا به این دلیل بوده که چک طلبکاران سر موعد پاس نشده و آنها مجددا شکایت کرده اند. به هر حال تا وقتی ما مدارک را بررسی و تایید کردیم این مشکلات برای باشگاه هایی که مجوز حرفه ای گرفتند، وجود نداشت.

 

منبع: مهر

ارسال نظر