تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد

جایگزین احتمالی مرکل کیست؟

جایگزین احتمالی مرکل کیست؟ نوربرت روتگن سیاستمدار ارشد آلمانی آمادگی خود را برای ریاست حزب اتحادیه دموکرات مسیحی (CDU) بزرگترین حزب محافظه کار این کشور اعلام کرد؛ درصورتی که او به ریاست حزب آنگلا مرکل برسد، شانس زیادی برای کسب کرسی صدراعظمی خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 18
کد خبر: ۳۶۳۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ نوربرت روتگن سیاستمدار ارشد آلمانی آمادگی خود را برای ریاست حزب اتحادیه دموکرات مسیحی (CDU) بزرگترین حزب محافظه کار این کشور اعلام کرد؛ درصورتی که او به ریاست حزب آنگلا مرکل برسد، شانس زیادی برای کسب کرسی صدراعظمی خواهد داشت.

با تایید این خبر نوشت: روتگن که ریاست کمیته امورخارجه پارلمان آلمان را برعهده داشته است در مصاحبه با روزنامه منطقه ای راینیشه پست گفت، در نامه ای به آنه گرت کرامپ کارن باوئر رئیس حزب مرکل که به تازگی خبر کناره گیری او از این پست منتشر شده، علاقه مندی خود را برای برعهده گرفتن چنین مسئولیتی ابراز کرده است.

 

به نوشته رویترز، اعلام نامزدی عجیب روتگن قانونگذار محافظه کار ارشد آلمانی به عنوان رهبر حزب اتحادیه دموکرات مسیحی موضوع جانشینی ریاست این حزب را پیچیده تر کرده است.

 

هفته گذشته، خانم کارن باوئر که نامزد مورد تایید مرکل بود، با بیان این که قصد ندارد در انتخابات آتی فدرال به عنوان صدر اعظم جانشین مرکل شرکت کند، رسما از ریاست حزب کنار رفت و حزب اتحادیه دموکرات مسیحی را دچار آشفتگی کرد. انتخابات برای تعیین صدر اعظم آینده آلمان قرار است اکتبر ۲۰۲۱ برگزار شود.

 

اقدام غیرمنتظره روتگن او را به چهارمین فرد مدعی کسب ریاست حزب اتحادیه دموکرات مسیحی تبدیل کرده است.

 

روتگن با توجه به ریاست کمیته امور خارجه پارلمان آلمان یک چهره ملی شناخته می شود اما فرد بانفوذی در حزبش محسوب نمی شود. همچنین وزیر محیط زیست مرکل در سالهای ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۲ بوده است.

 

وی در گذشته به عنوان فردی که ممکن است با حزب سبزها همکاری کند، شهرت داشته است. این حزب اکنون دومین حزب بزرگ بعد از حزب محافظه کار آلمان محسوب می شود.

 

در نامه روتگن به کارن باوئر آمده است: اوضاع اکنون بسیار جدی است و مساله، آینده حزب و مفهوم آن برای ثبات آلمان است.

 

مدعیان جانشینی مرکل در آینده

فریدریش مرتس سیاستمداری که از نظر اجتماعی محافظه کار و از لحاظ اقتصادی لیبرال محسوب می شود، ینس اشپان وزر بهداشت راستگرا و آرمین لاشِت (Armin Laschet) نخست وزیر ایالت پرجمعیت نوردراین وستفالن آلمان که سیاستمداری میانه رو است، مدعی ریاست حزب اتحادیه دموکرات مسیحی هستند.

 

رئیس این حزب احتمالا نامزد صدرعظمی برای فراکسیون محافظه کار پارلمان آلمان خواهد بود اما حزب خواهرخوانده حزب اتحادیه دموکرات مسیحی موسوم به اتحادیه سوسیال مسیحی نیز می تواندنامزدی را معرفی کند.

 
 
منبع: ایرنا
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار