اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

توضیحات دادستانی تهران در مورد ادعاهای نیلوفر بیانی

توضیحات دادستانی تهران در مورد ادعاهای نیلوفر بیانی دادستانی تهران درباره ادعاهای منتسب به نیلوفر بیانی یکی از محکومین پرونده محیط زیستی توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۶ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 20
کد خبر: ۳۶۴۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ دادستانی تهران در مورد مسائل مطرح شده در مورد یکی از متهمان پرونده‌ جاسوسی از مراکز نظامی تحت پوشش محیط زیست اطلاعیه ای صادر کرد.

 

متن کامل ان بدین شرح است:

در پی ادعاهای مطرح شده از سوی یکی از محکومین به جاسوسی به نام خانم نیلوفر بیانی بلافاصله هیات قضایی ازسوی دادستانی تهران مامور بررسی موضوع شدند که علی رغم مراجعه این هیات به زندان برای شنیدن توضیحات، ادله و استنادات احتمالی نامبرده درخصوص ادعاهای منتشرشده درفضای مجازی، متاسفانه خانم بیانی حاضر به بیان هیچگونه توضیحی دراین باره نشد.

 

لازم به ذکر است به دلیل حساسیت های موجود در این پرونده و ادعاهای مطروحه در ۲سال گذشته از سوی اشخاص و گروه های مختلف داخلی و خارجی، بازجویی های انجام شده از سوی ضابطین به صورت تصویری ضبط شده و ‌توسط نهادهای اطلاعاتی امنیتی، حفاظتی و نظامی بازرسی های گسترده و کم سابقه ای از عملکرد ضابطین انجام شده است.

 

لذا انتشار عمومی‌ این ادعاها پس از گذشت حدود ۲سال از بازداشت متهمه در آستانه انتخابات و بلافاصله پس از اعلام قطعیت حکم محکومین این پرونده و عملیات رسانه ای پرحجم از سوی رسانه های معاند خارجی و متاسفانه همراهی برخی افراد داخلی در تکرار این اتهام افکنی ها واینکه خانم بیانی از هرگونه ادای توضیح و استدلال دراین زمینه استنکاف می نماید، نشان از یک اقدام برنامه ریزی شده دارد اما باتوجه به حساسیت دستگاه قضایی نسبت به لزوم رعایت کرامت همه افراد بالاخص حقوق قانونی متهمان و محکومان و زندانیان در کمتر از ۲۴ ساعت رسیدگی در خصوص ادعاهای مطروحه در دستور کار قرار گرفته است.

 

با این همه در پایان لازم به ذکر است این دادستانی همواره آمادگی داشته و دارد تا به هرگونه ادعای مطرح درخصوص تخلفات احتمالی ضابطان علیه این متهم ویا هرفرد دیگری نیز رسیدگی کند اما درعین حال نباید اجازه داد تا افکار عمومی جامعه با نشراکاذیب و اتهام افکنی های بی استناد مشوش و متاثر شود.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار