کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

موساد پشت این حساب فیسبوکی است

ارتش لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد، موساد با یک حساب کاربری فیسبوکی در تلاش است تا با شهروندان لبنانی ارتباط برقرار کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۰۷ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 29
کد خبر: ۲۶۳۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ارتش لبنان به شهروندان لبنانی هشدار دارد سازمان جاسوسی «موساد» در پشت پرده یک حساب فیسبوکی قرار دارد و تلاش می‌کند از طریق آن با لبنانی‌ها ارتباط برقرار کند.

 

بر اساس گزارش روزنامه «القدس العربی»، در بیانیه ارتش لبنان آمده، یک حساب فیسبوکی به نام «Jamal Fa» با هدف جاسوسی، درخواست آشنایی برای تعدادی از شهروندان لبنانی فرستاده است. مشخص شده که این حساب کاربری وابسته به «دستگاه اطلاعاتی دشمن اسرائیلی» است و به هر کسی که با آن در تعامل باشد، مبالغ مالی پیشنهاد می‌دهد.

 

ارتش لبنان در ادامه از شهروندان خواسته هوشیار باشند و در دام اقداماتی که هدف آن فتنه‌انگیزی و به راه انداختن تنش در لبنان است، نیفتند.

 

بر اساس قانون لبنان صادر شده در ۲۳ ژوئن ۱۹۵۵، ارتباط لبنانی‌ها با رژیم صهیونیستی جرم محسوب می‌شود.

 

این بیانیه ارتش در حالی صادر می‌شود که تظاهرات مسالمت‌آمیز مردم لبنان در اعتراض به وضعیت اقتصادی امروز (سه شنبه) وارد سیزدهمین روز شده است.

 

هفته گذشته  «یونی بن مناحِم» کارشناس صهیونیستی در امور عربی و منطقه در یادداشتی ادعا کرد، بحران کنونی در لبنان از قدرت حزب‌الله برای اقدام علیه تل‌آویو کم می‌کند و به همین دلیل این بحران باید ادامه پیدا کند.

 

منبع: مشرق

ارسال نظر