عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

مسابقات لیگ برتر بدون تماشاگر شد

به دلیل شیوع ویروس کرونا، صبح امروز جلسه‌ای با حضور مسئولان وزارت بهداشت، فدراسیون پزشکی-ورزشی، سازمان لیگ، فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش و جوانان برگزار شده بود که حتی احتمال لغو مسابقات فردا هم شنیده می‌شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۲ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 22
کد خبر: ۳۶۶۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنابر تصمیم نهایی سازمان لیگ مسابقات هفته بیستم لیگ برتر که قرار است فردا برگزار شد بدون حضور تماشاگران به انجام می‌رسد.

 

در ادامه مسابقات هفته بیستم قرار است فردا تیم‌های شهرخودرو مشهد، سپاهان اصفهان و استقلال تهران از رقبای خود میزبانی کنند.

 

به دلیل شیوع ویروس کرونا، صبح امروز جلسه‌ای با حضور مسئولان وزارت بهداشت، فدراسیون پزشکی-ورزشی، سازمان لیگ، فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش و جوانان برگزار شده بود که حتی احتمال لغو مسابقات فردا هم شنیده می‌شد.

 

به گزارش ایلنا، با عدم حضور تماشاگران در دیدارهای فردا به نظر می‌رسد مسابقات هفته بیست و یکم لیگ برتر یا حتی سایر مسابقات پیش روی لیگ هم بدون حضور تماشاگران برگزار شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار