قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو به کانال ۲۹۴ هزار تومان عقب‌نشینی کرد + جدول قیمت طلا امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ + طلا در کانال ۲۵ میلیون تومان ایستاد قیمت سکه امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه بهار آزادی ۲۵۵ میلیون تومان شد پیش‌بینی بورس فردا دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵/ روند منفی در بازار همچنان ادامه دارد؟ کاهش قیمت طلا و سکه امروز ۲۶ مهر؛ سکه ۵.۵ میلیون تومان ارزان شد قیمت دلار، یورو امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ دلار ۴ هزار تومان ارزان شد قیمت سکه امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۶۵ میلیون تومان شد

۲ هزار دوربین ‌ثبت تخلفات در جاده ها نصب می‌شود

۲ هزار دوربین ‌ثبت تخلفات در جاده ها نصب می‌شود اهواز- وزیر راه و شهرسازی گفت: وزارت راه قرار است دو هزار دوربین ثبت تخلفات را در جاده‌های کشور نصب کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۳ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 22
کد خبر: ۳۶۶۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد اسلامی شامگاه شنبه در مراسم افتتاح ۶ پروژه حوزه راهداری استان خوزستان که در محور اهواز-شادگان برگزار شد، اظهار کرد: «راه» بخش مهمی از زندگی مردم است و وظیفه داریم تا راه‌ها را با کیفیت حداکثری و ایمن بسازیم و از آنها نگهداری کنیم.

 

وی با اشاره به وجود ۲۲۰ هزار کیلومتر راه در کشور افزود: حجم راه‌هایی که در کشور وجود دارد حجم قابل ملاحظه‌ای است و در تلاش هستیم تا به این راه‌ها اضافه کنیم.

 

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: از ابتدای سال تاکنون ۷۲۳ کیلومتر به بزرگراه‌های کشور بزرگراه اضافه شد که بخش اعظمی از این اقدامات مربوط به نقاط حادثه‌خیز بوده است تا نسب رفع این نقاط حادثه‌خیز در محورهای مختلف اقدام شود.

 

اسلامی با اشاره به اقدامات انجام گرفته در بحث «راه روستایی» عنوان کرد: امسال حدود یک هزار کیلومتر راه روستایی به آسفالت رسیده و یک هزار کیلومتر راه دیگر نیز در حال احداث هستند و در این زمینه باید گفت که نهضت ساخت و توسعه راه‌ها نهضتی زنده و فعال است که همچنان ادامه خواهد داشت.

 

وی ادامه داد: وزارت راه قرار است تا دو هزار دوربین ثبت تخلفات در کشور نصب کند و در این زمینه باید ۱۰۰ دوربین بر اساس برنامه در خوزستان نصب شود.

 

وزیر راه و شهرسازی با اشاره مجموعه اقدامات انجام گرفته در خوزستان گفت: بهسازی، نوسازی و گسترش ظرفیت عبور و مرور امن و ایمنی یک مسئله است که به دنبال اجرایی کردن آن هستیم تا رضایت مردم را به دست بیاوریم.

 

اسلامی با تأکید بر افزایش بهره‌وری در حمل نقلی زمینی و ریلی، گفت: باید بتوانیم از ظرفیت ریل در خوزستان استفاده کنیم‌. باند دوم اهواز- خرمشهر نیز در خوزستان احداث خواهد شد و باید بتوانیم آن را هرچه سریع‌تر در خوزستان اجرایی کنیم.

 

وی افزود: سازمان بنادر کشور، توسعه بنادر کوچک و تخصصی کردن بنادر را در دستور کار دارد و باید این موضوع را دنبال و پیگیری کنیم.

 

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: با توجه به نزدیکی ایام عید و افزایش حجم سفرها، اقداماتی که لازم است که باید در راستای کاهش حوادث اجرایی شوند و این اقدامات باید انجام شود تا شاهد کمترین تلفات و تصادفات باشیم.

ارسال نظر
captcha