شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها

دیپورت چند مسافر مشکوک به کرونا از فرودگاه امام خمینی

دیپورت چند مسافر مشکوک به کرونا از فرودگاه امام خمینی علی کاشانی مبنی بر انتشار اخباری درباره عدم چک پزشکی مسافران پرواز‌های کانکشن در فرودگاه امام اظهار داشت: با توجه به نصب دوربین‌های حرارتی و غربال مسافرانی که دارای تب بالا هستند، دیگر نیازی نیست تست تب به صورت فرد به فرد از مسافران گرفته شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 25
کد خبر: ۳۶۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیر روابط عمومی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی از دیپورت شدن چند مسافر مشکوک به مبتلا به ویروس کرونا خبر داد و گفت: با توجه به مانیتورینگ دوربین‌های حرارتی، چند مسافر مشکوک با تب بالا را پالایش کردیم و با تشخیص تیم مستقر بهداشت مرزی در فرودگاه، این مسافران دیپورت شدند و به کشور مبدأ بازگشتند.

 

علی کاشانی مبنی بر انتشار اخباری درباره عدم چک پزشکی مسافران پرواز‌های کانکشن در فرودگاه امام اظهار داشت: با توجه به نصب دوربین‌های حرارتی و غربال مسافرانی که دارای تب بالا هستند، دیگر نیازی نیست تست تب به صورت فرد به فرد از مسافران گرفته شود.

 

وی افزود: اگر مسافری با تشخیص دوربین‌های حرارتی دارای تب بالا غربال شود، سایر تست‌های مربوط به ویروس کرونا از آن مسافر گرفته می‌شود و تمام مسافران مشکوک از طریق این دوربین‌های حرارتی پالایش می‌شوند و آن‌ها را از صف خارج می‌کنیم.

 

مدیر روابط عمومی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی از دیپورت شدن چند مسافر مشکوک به مبتلا به ویروس کرونا خبر داد و گفت: با توجه به مانیتورینگ دوربین‌های حرارتی، چند مسافر مشکوک با تب بالا را پالایش کردیم و با تشخیص تیم مستقر بهداشت مرزی در فرودگاه، این مسافران دیپورت شدند و به کشور مبدأ بازگشتند.

 

کاشانی با تاکید بر اینکه هیچیک از کارمندان و کارکنان فرودگاه امام خمینی مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا نیستند، گفت: خوشبختانه طی انجام تست‌های پزشکی مستمر و مداوم، هیچیک از کارکنان تاکنون مشکوک به کرونا نبودند و تست‌های احتیاطی انجام شده هم مثبت نبودند.

 

وی ادامه داد: علاوه بر تیم بهداشت مرزی، از اواخر هفته گذشته یک تیم مجزای پزشکی هم در فرودگاه مستقر شدند و به صورت مستمر در حال چک کارمندان و کارکنان فرودگاه هستند.

 

به گزارش ایلنا؛ مدیر روابط عمومی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی با بیان اینکه دیگر گواهی سلامت برای مسافران خروجی از ایران صادر نمی‌شود، گفت: از آنجایی که پرواز‌های ایران و ترکیه لغو شده است، دیگر مسافری تبادل نمی‌شود که نیازی به صدور گواهی سلامت باشد. صدور گواهی سلامت باید با توافق وزارت بهداشت ایران و کشور مقصد انجام شود و با توجه به اینکه پرواز‌ها تعلیق شده‌اند، در حال حاضر گواهی سلامت برای مسافری صادر نمی‌شود.

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار