یکشنبه آینده؛ آغاز مجدد بررسی بودجه ۹۹ در مجلس-راهبرد معاصر
ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حاج سید علاءالدین میر محمد صادقی رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس

یکشنبه آینده؛ آغاز مجدد بررسی بودجه ۹۹ در مجلس

بررسی مجدد لایحه بودجه ۹۹ در مجلس از روز یکشنبه آغاز می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۵ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 28
کد خبر: ۳۷۰۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ بهروز نعمتی عضو هیئت‌‌رئیسه مجلس شورای اسلامی از آغاز مجدد روند بررسی لایحه بودجه 99 در مجلس از روز یکشنبه(11 اسفند) خبر داد و گفت: با توجه به اینکه نمایندگان مجلس با کلیات لایحه بودجه 99 مخالفت کردند، کمیسیون تلفیق مجدد تشکیل جلسه داد که گزارش نهایی آن در دستورکار نمایندگان قرار گرفته است.

 

وی، عمده‌ترین دلایل رد کلیات لایحه بودجه سال 99 از سوی نمایندگان را تأمین بخش اعظمی از درآمدهای دولت از مالیات‌ها و نیز انتشار بی‌رویه ارواق مشارکت دانست و اظهار داشت: در جلسات کمیسیون تلفیق بودجه راهکارهایی برای این نواقص پیدا شده که گزارش آن در جلسه روز یکشنبه آینده مجلس توسط نمایندگان مجلس مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 

عضو هیئت‌رئیسه مجلس با اشاره به روند برگزاری جلسات علنی برای بررسی لایحه بودجه 99، اظهار داشت: در صورتی که کلیات لایحه بودجه سال آینده مورد موافقت اکثریت نمایندگان قرار گیرد، جلسات علنی هر روز هفته، حداقل در دو شیفت صبح و عصر و بدون هی چ دستورکار دیگری، منحصرا برای بررسی بودجه تشکلیل می‌شود.


نعمتی همچنین در پایان با بیان اینکه جلسات کمیسیون‌های تخصصی نیز برای بررسی لایحه بودجه 99 تشکیل نمی‌شود، خاطرنشان کرد: در صورت تصویب نمایندگان و یا تصمیم هیئت‌رئیسه مجلس، این احتمال وجود دارد که جلسات بررسی بودجه 99 در سه شیفت کاری نیز برگزار شود، اما این موضوع منوط به تصمیم هیئت‌رئیسه و رأی اکثریت نمایندگان است.

 

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار