وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

مخالفت علم‌الهدی با تعطیلی نماز جمعه مشهد بخاطر کرونا

درحالی‌که شهر و کشور در قرنطینه نیست و اجتماعات در مشهد در فضای باز و صحن‌های حرم مطهر به‌وسیله مسؤولان پزشکی تجویز شده است، تعطیلی این فرضیه الهی توجیهی ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 28
کد خبر: ۳۷۰۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله علم‌الهدی گفت: در کنار فرشتگان جهادی، عناصر پلیدی در میدان‌های اقتصادی وجود دارند که به سودجویی و احتکار مشغول‌اند، دستگاه‌های مسؤول اقدام لازم در برخورد با این افراد را انجام دهند.

 

آیت الله سیداحمد علم الهدی در خطبه مکتوب نماز جمعه نهم اسفند گفت: برحسب بیانیه‌ای که اعلام شد، اطاعت کرده و نماز جمعه را برگزار نکردیم ضمن اعتقاد به اینکه نماز جمعه فریضه الهی است و در هیچ شرایطی نباید تعطیل شود.

 

او افزود: درحالی‌که شهر و کشور در قرنطینه نیست و اجتماعات در مشهد در فضای باز و صحن‌های حرم مطهر به‌وسیله مسؤولان پزشکی تجویز شده است، تعطیلی این فرضیه الهی توجیهی ندارد.

 

امام جمعه مشهد افزود: از عزیزان ایثارگر در عرصه‌های مقاومت و مبارزه با ویروس خطرناک کرونا متشکرم.

 

آیت الله علم الهدی گفت: در کنار فرشتگان جهادی، عناصر پلیدی در میدان‌های اقتصادی وجود دارند که به سودجویی و احتکار مشغول‌اند، دستگاه‌های مسؤول اقدام لازم در برخورد با این افراد را انجام دهند.

 

او تصریح کرد: بدخواهان و دشمنان از این ابتلا اظهار خوشحالی می‌کنند و آن را ابزاری برای بروز کینه خود علیه ملت مسلمان ایران قرار داده‌اند و بدینوسیله چهره دوست و دشمن امروز عیان‌تر از گذشته قابل‌تشخیص است.

 

خطیب نماز جمعه مشهد مقدس افزود: کارگزاران این نظام مقدس تمام همت و توان خود را برای برداشتن بار از دوش مردم به کار بگیرندو باید در کنار یکدیگر باشیم و با همدلی، این روز‌ها را پشت سر بگذاریم.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار