رئیس پلیس راه مازندران: محور چالوس در روز‌های چهارشنبه و جمعه مسدود است قاتل الهه حسین‌نژاد به اعدام محکوم شد «دیوانه کویر» به هلاکت رسید/ کشف تیربار، آرپی‌جی از باند قاچاق مواد مخدر شناسایی ۱۱ باند فروش موادمخدر در فضای مجازی/ اینستاگرام در صدر فروش رگبار باران در ۶ استان/ احتمال بروز گردوخاک در تهران برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا و پس‌فردا/ انتخاب ۳۰ هزار نفر طی ارزیابی و گزینش حکم قصاص قاتل کودک ۴ ساله دامغانی اجرا شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک کارتونیست فیزیکدانانMIT به مناظره ۹۸ ساله اینشتین و بور پایان دادند نامگذاری ۹ معبر شهر تهران به نام شهدای جنگ ۱۲ روزه + اسامی این استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند توضیحات وکیل خانواده الهه حسین نژاد از آنچه در دادگاه گذشت هواشناسی ایران۱۴۰۴/۵/۷؛ هشدار ناپایداری جوی در ۱۱ استان/ماندگاری هوای گرم تا ۱۱ مرداد انهدام باند مخوف مأموران قلابی در تهران آمار مبتلایان به هپاتیت C در ایران اعلام شد

نیروی انتظامی ضامن اجرای مراسم عزاداری محرم

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: اگر اطمینانی از ناحیه نیروی انتظامی به مردم داده شود مردم می‌توانند با آرامش و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به مراسم عزاداری محرم بپردازند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۸ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 13
کد خبر: ۵۴۶۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، آیت الله علم الهدی در دیدار امروز پنجشنبه خود با سردار اشتری و فرماندهان استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه امسال بسیاری از مردمی که عزاداری محرم را در خانه‌های خود برگزار می‌کردند به خاطر این ویروس منحوس و شرایط اجرای پروتکل‌های بهداشتی، امکان این کار را ندارند، گفت: شما عزیزان ضامن اجرای مراسم عزاداری محرم هستید، اگر یک آرامش و اطمینانی از ناحیه نیروی انتظامی به مردم داده شود مردم می‌توانند با آرامش و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به مراسم عزاداری محرم بپردازند.

 

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی اظهار کرد: جشن عید غدیر با وجود تمام محدودیت‌ها بسیار با شکوه برگزار شد و همه مردم شهر در خیابان‌ها و فضاهای سرباز، نظاره‌گر جشن و شادی عید غدیر بودند، هرچند که خیلی از مسئولان به نحوه برگزاری آن کمک کردند. راهنمایی و رانندگی نیز با بودن در کنار مردم به برگزاری کاروان‌های شادی بسیار کمک کردند.

 

امام جمعه مشهد با اشاره به اینکه شورای هیئات با همکاری نیروی انتظامی کمک کنند تا مردم بدون نگرانی و دغدغه مراسم محرم را برگزار کنند، بیان کرد: خدا را شاکر هستیم که در خراسان رضوی تمام دستگاه‌ها باهم همراهی و هماهنگی دارند که این موضوع، به نظم استان کمک شایانی می‌کند.

 

وی افزود: در خیابان‌های اطراف حرم رضوی امکان برگزاری مراسم عزاداری محرم با فاصله اجتماعی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی را می‌توان به وجود آورد، نیروی انتظامی اگر در طرح‌های اجرایی پیش قدم باشد اطمینان مردم بسیار بالاتر می‌رود و ان‌شاءالله تاسوعا و عاشورای امسال باشکوه‌تر برگزار می‌شود.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر