استعفای نماینده سازمان ملل در امور لیبی-راهبرد معاصر
واکنش عراقچی به تصمیم احتمالی اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خطوط کشتیرانی ایران پیام تسلیت حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی به مناسبت شهادت «محمد عفیف» موافقت بایدن با به‌کارگیری موشک‌های دوربرد توسط اوکراین علیه روسیه کشته‌شدن ۸ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق زمین‌لرزه ۶.۲ ریشتری در ژاپن هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه ادعای هاآرتص: نتانیاهو با پایان جنگ در لبنان موافق است، اما از غزه خارج نمی‌شود انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک

استعفای نماینده سازمان ملل در امور لیبی

نماینده سازمان ملل در امور لیبی درخواست استعفای خود را تقدیم دبیرکل این سازمان کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 02
کد خبر: ۳۷۳۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «غسان سلامه» نماینده ویژه سازمان ملل در امور لیبی امروز دوشنبه گفت که درخواست استعفای خود را تقدیم آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل کرده است.

 

سلامه در توییتی نوشت: دو سال و اندی تلاش کردم که لیبیایی‌ها را جمع کنم و مانع دخالت خارجی در این کشور شوم. تا امروز نشست برلین برگزار شده است، قطعنامه 2510 صادر شده است و سه روند برای حل بحران لیبی در حال پیگیری است.

 

وی افزود: با توجه به وضعیت سلامتی ام قادر به این همه تلاش نیستم و لذا از دبیرکل سازمان ملل می‌خواهم که مرا از مأموریت معاف کند.

 

این در حالی است که پیش از این برخی طرف‌های لیبیایی از مواضع نماینده سازمان ملل در قبال گفت‌وگوهای لیبی و روندهای سه گانه برای حل بحران این کشور انتقاد کرده بودند.

 

کشور لیبی از سال 2011 میلادی در پی دخالت نظامی آمریکا و همپیمانان غربی آن بدون مجوز سازمان ملل، صحنه جنگ و درگیری داخلی است. این کشور که پس از سرنگونی معمر قذافی با بحران سیاسی گسترده‌ای مواجه شده است، اکنون به دو دولت موازی در شرق و غرب تقسیم شده است و به دنبال آن صف‌بندهای بین‎المللی در حمایت از هر یک از این دولت تشکیل شد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده