واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

استعفای نماینده سازمان ملل در امور لیبی

نماینده سازمان ملل در امور لیبی درخواست استعفای خود را تقدیم دبیرکل این سازمان کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 02
کد خبر: ۳۷۳۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «غسان سلامه» نماینده ویژه سازمان ملل در امور لیبی امروز دوشنبه گفت که درخواست استعفای خود را تقدیم آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل کرده است.

 

سلامه در توییتی نوشت: دو سال و اندی تلاش کردم که لیبیایی‌ها را جمع کنم و مانع دخالت خارجی در این کشور شوم. تا امروز نشست برلین برگزار شده است، قطعنامه 2510 صادر شده است و سه روند برای حل بحران لیبی در حال پیگیری است.

 

وی افزود: با توجه به وضعیت سلامتی ام قادر به این همه تلاش نیستم و لذا از دبیرکل سازمان ملل می‌خواهم که مرا از مأموریت معاف کند.

 

این در حالی است که پیش از این برخی طرف‌های لیبیایی از مواضع نماینده سازمان ملل در قبال گفت‌وگوهای لیبی و روندهای سه گانه برای حل بحران این کشور انتقاد کرده بودند.

 

کشور لیبی از سال 2011 میلادی در پی دخالت نظامی آمریکا و همپیمانان غربی آن بدون مجوز سازمان ملل، صحنه جنگ و درگیری داخلی است. این کشور که پس از سرنگونی معمر قذافی با بحران سیاسی گسترده‌ای مواجه شده است، اکنون به دو دولت موازی در شرق و غرب تقسیم شده است و به دنبال آن صف‌بندهای بین‎المللی در حمایت از هر یک از این دولت تشکیل شد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار