استعفای نماینده سازمان ملل در امور لیبی-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

استعفای نماینده سازمان ملل در امور لیبی

نماینده سازمان ملل در امور لیبی درخواست استعفای خود را تقدیم دبیرکل این سازمان کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 02
کد خبر: ۳۷۳۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «غسان سلامه» نماینده ویژه سازمان ملل در امور لیبی امروز دوشنبه گفت که درخواست استعفای خود را تقدیم آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل کرده است.

 

سلامه در توییتی نوشت: دو سال و اندی تلاش کردم که لیبیایی‌ها را جمع کنم و مانع دخالت خارجی در این کشور شوم. تا امروز نشست برلین برگزار شده است، قطعنامه 2510 صادر شده است و سه روند برای حل بحران لیبی در حال پیگیری است.

 

وی افزود: با توجه به وضعیت سلامتی ام قادر به این همه تلاش نیستم و لذا از دبیرکل سازمان ملل می‌خواهم که مرا از مأموریت معاف کند.

 

این در حالی است که پیش از این برخی طرف‌های لیبیایی از مواضع نماینده سازمان ملل در قبال گفت‌وگوهای لیبی و روندهای سه گانه برای حل بحران این کشور انتقاد کرده بودند.

 

کشور لیبی از سال 2011 میلادی در پی دخالت نظامی آمریکا و همپیمانان غربی آن بدون مجوز سازمان ملل، صحنه جنگ و درگیری داخلی است. این کشور که پس از سرنگونی معمر قذافی با بحران سیاسی گسترده‌ای مواجه شده است، اکنون به دو دولت موازی در شرق و غرب تقسیم شده است و به دنبال آن صف‌بندهای بین‎المللی در حمایت از هر یک از این دولت تشکیل شد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر