بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

آخرین وضعیت مبتلایان به کرونا در البرز

معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: آمار مبتلایان به کرونا در البرز ۴۵ نفر است که در این میان ۱۰ نفر بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شدند و ۶ نفر نیز جان باختند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 03
کد خبر: ۳۷۳۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، حسن اینانلو، معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی استان البرز، گفت: از مجموع ۴۵ بیمار مبتلا به کرونا در استان البرز تاکنون ۱۰ نفر بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

 

وی افزود: متاسفانه تا به امروز سه‌شنبه ۱۳ اسفند در استان شش نفر بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده‌ند.

 

دکتر اینانلو، میانگین سنی افراد فوت شده را ۷۰ سال و میانگین سنی افراد بستری مبتلا به کرونا را بالای ۶۰ سال عنوان کرد.

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان البرز بیان کرد: اکنون در مجموع حدود ۱۸۰ بیمار کرونایی و مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند.

 

وی افزود: امروز میزان مراجعه مردم به نسبت روز‌های گذشته به مراکز بیمارستانی البرز کاهش چشمگیر داشت و تا حدود زیادی بیمارستان‌ها و مراکز اورژانس از مراجعه کننده خلوت شده است.

 

دکتر اینانلو تاکید کرد که در مجموع وضعیت استان البرز به لحاظ تعداد بیماران مبتلا به کرونا و روند درمان این بیماران خوب است، اما مردم بایدبیشتر خود مراقبتی کنند و نگذارند به آمار مبتلایان افزوده شود.

منبع:فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار