کرونا کدام افراد را بیشتر تهدید می کند-راهبرد معاصر
جزییات غربالگری سلامت روان دانش‌آموزان متوسطه بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

کرونا کدام افراد را بیشتر تهدید می کند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به گروه های پرخطر در برابر ویروس کرونا، توجه مضاعف به رعایت نکات بهداشتی را مورد تاکید قرار داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۶ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 02
کد خبر: ۳۷۳۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید هادی میر هاشمی، درباره مراقبت از گروه‌های پرخطر در برابر ویروس کرونا، اظهار کرد: افراد سالمند به ویژه افراد بالای ۵۰ سال حتی در صورت نداشتن بیماری زمینه‌ای، اگر به بیماری کرونا مبتلا شوند متأسفانه یکی از گروه‌های پرخطر هستند.

 

وی افزود: هرچقدر رده سنی بالاتر رود به تبع این خطر بیشتر است، بنابر این افراد مسن تا زمانی که علامت پیدا نکرده اند، حتماً اصول بهداشتی را باید با اولویت چند برابری نسبت به افراد عادی رعایت کنند.

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: علاوه بر افراد مسن کسانی که از آنان مراقبت می‌کنند و یا مرتب با آنها در ارتباط اند باید بسیار جدی بگیرند.

 

میرهاشمی با بیان اینکه سالمندی معمولاً با بروز بیماری‌های متعددی از جمله بیماری‌های زمینه‌ای تنفسی همراه است، گفت: کسانی که به مدت طولانی از سیگار و قلیان استفاده کرده اند، همچنین افرادی که بر حسب نوع شغلشان دچار بیماری‌های ریوی شده اند، بیماران قلبی، افراد دیابتی و کسانی که داروهای خاصی مصرف می‌کنند که ایمنی بدنشان را ضعیف می‌کند به ویژه کورتن، بیش از سایر افراد به مراقبت‌های پیشگیرانه نسبت به این بیماری نیاز دارند.

 

وی ادامه داد: کسانی که به طور کلی در یک وضعیت تغذیه‌ای نامناسب هستند و همچنین بیماران سرطانی که تحت شیمی درمانی قرار دارند و یا حتی شیمی درمانی نمی‌کنند هم خودشان و هم اطرافیانشان باید مراقبت‌های ویژه بهداشتی را چندین برابر بیش از سایرین انجام دهند.

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با تاکید بر اهمیت بهداشت سرویس‌های بهداشتی برای پیشگیری از این ویروس، یادآور شد: این مراقبت صرفاً یک مراقبت تنفسی نیست، بلکه شامل مراقبت گوارشی هم می‌شود. زیرا ویروس صرفاً از راه تنفس منتقل نمی‌شود و می‌تواند از طریق ترشحات گوارشی اعم از ترشحات دهان و مدفوع نیز منتقل شود.

 

منبع: مهر

ارسال نظر