ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد

وزارت بهداشت: قرار نیست درب منازل برویم

وزارت بهداشت: قرار نیست درب منازل برویم روز گذشته وزیر بهداشت از اجرای طرح بسیج ملی شکست کرونا با همراهی ۳۰۰ هزار اکیپ در سراسر کشور خبر داده بود. بر اساس اظهارات سعید نمکی، در این طرح قرار است منتظر آمدن افراد مشکوک به کرونا نبوده و نیروهای آموزش دیده به سراغ مردم خواهند رفت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۳ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 03
کد خبر: ۳۷۳۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، قاسم جان بابایی، معاون درمان وزارت بهداشت، با اشاره به اجرای طرح بسیج ملی شکست کرونا در کشور، افزود: قرار نیست دم خانه مردم برویم. از طریق اپ و سیستم‌های الکترونیکی، افراد مشکوک به کرونا را شناسایی می‌کنیم.

 

 قاسم جان بابایی، دوشنبه شب در گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، با اشاره به اجرای طرح بسیج ملی شکست کرونا در کشور، افزود: قرار نیست دم خانه مردم برویم. از طریق اپ و سیستم‌های الکترونیکی، افراد مشکوک به کرونا را شناسایی می‌کنیم.

 

وی ادامه داد: ما سراغ کسانی می‌رویم که دسترسی به خدمات درمانی ندارند و یا اینکه مشکوک به کرونا ویروس هستند.

 

جان بابایی افزود: تیم‌هایی که آماده می‌شوند، بیشتر برای آموزش و کنترل نقاط آلوده است.

 

وی گفت: یکی از محورهای این طرح، کنترل مبادی ورودی و خروجی شهرها برای جلوگیری از انتقال آلودگی است.

 

معاون درمان وزارت بهداشت، در مورد آمار بیماران مبتلا به کرونا در کشور، افزود: اگر ما می‌خواستیم کم شماری کنیم که آزمایشگاه راه اندازی نمی‌کردیم.

 

وی افزود: نزدیک به ۵۰ درصد از آمار تجمعی مبتلایان بهبود یافته اند.

 

جان بابایی گفت: سازمان جهانی بهداشت، آمارهای ما را قبول دارند اما برخی افراد کج فهم، آمارهای وزارت بهداشت را قبول ندارند.

 

معاون درمان وزارت بهداشت، در ارتباط با وضعیت اقلام بهداشتی، افزود: در چنین شرایطی، اولویت ما مصرف کننده است.

 

وی از وارد شدن ۴۵۰ هزار ماسک N95 به کشور خبر داد و گفت: یکی از کشورهایی که قرار بود ماسک به ایران بدهد، بد قولی کرد و محموله ماسک در گمرک این کشور بلوکه شده است.

 

جان بابایی ادامه داد: مقداری از ماسک‌ها و محلول‌های بهداشتی احتکار شده در سطح بیمارستان‌ها توزیع شده است.

 

معاون درمان وزارت بهداشت، در ارتباط با درمان دارویی بیماران کرونا در کشور، گفت: در حال حاضر دو داروی ترکیبی برای بیماران سرپایی و سه دارو و چهار داروی ترکیبی بر اساس نیاز بیمار بستری استفاده می‌شود.

 

روز گذشته وزیر بهداشت از اجرای طرح بسیج ملی شکست کرونا با همراهی ۳۰۰ هزار اکیپ در سراسر کشور خبر داده بود.

 

بر اساس اظهارات سعید نمکی، در این طرح قرار است منتظر آمدن افراد مشکوک به کرونا نبوده و نیروهای آموزش دیده به سراغ مردم خواهند رفت.

 

طبق اعلام وزیر بهداشت، طرح بسیج ملی شکست کرونا، از امروز کلید می‌خورد./ مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار