هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها کرونا برگشت؟ آخرین وضعیت کرونا در ایران و علائم کرونای جدید آخرین مهلت ثبت درخواست سرویس مدرسه در سامانه سپند

نرخ طرح ترافیک با تغییر ساعت ادارات چقدر می‌شود؟

نرخ طرح ترافیک با تغییر ساعت ادارات چقدر می‌شود؟ مدیر واحد ساماندهی محدوده‌ها و طرح‌های ترافیکی شهرداری تهران گفت: نرخ طرح ترافیک در صورتی که ورود به طرح قبل از ساعت ۸ و خروج پیش از ساعت ۱۳:۳۰ انجام شود حدود ۱۴ هزار تومان است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 03
کد خبر: ۳۷۳۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ عمار سعیدیان‌فر، مدیر واحد ساماندهی محدوده‌ها و طرح‌های ترافیکی شهرداری تهران درباره چرایی تناقض در ساعت پایان طرح ترایفک و ساعات تعطیلی ادارات در ایام کرونا، اظهار داشت: تغییر در ساعت طرح ترافیک به تصمیم شورای ترافیک تهران که نمایندگانی از شهرداری، استانداری، پلیس راهور و دستگاه‌های دیگر مربوطه گرفته شده است و اگر بخواهیم تغییری در این زمینه داشته باشیم این مسأله لازم است که در همین شورا مطرح شود.

 

وی افزود: البته باید توجه داشت که ساعت کاری ادارات از ۸ صبح به ۱۳ تغییر یافته و در صورتی که شهروندان قبل از ساعت ۸ وارد طرح شوند هیچ مبلغی از آن‌ها برای ورود به طرح دریافت نمی‌شود.

 

سعیدیان‌فر افزود: از طرفی اگر شهروندان ساعت ۱۳ تا ۱۳:۳۰ از طرح خارج شوند به دلیل اینکه در ساعت غیراوج ترافیک وارد طرح شده هزینه طرح برای آن‌ها بسیار کمتر خواهد بود.

 

مدیر واحد ساماندهی محدوده‌ها و طرح‌های ترافیکی شهرداری تهران ادامه داد: بنابر این در صورت ورود به طرح قبل از ساعت ۸ و خروج قبل از ساعت ۱۳:۳۰ در صورت داشتن معاینه فنی برتر نرخ طرح ترافیک آن ۱۴۴۹۰ و بدون معاینه فنی ۱۹۳۲۰ تومان است.

 

سعیدیان فر گفت: این در حالی است که در همین شرایط ورود به طرح ترافیک و خروج از آن نرخ نیم‌بها نسبت به حلقه اول یا همان طرح ترافیک اصلی دارد.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار