جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد
فرمانده نیروی انتظامی:

افزایش قیمت گوشت ربطی به قاچاق دام ندارد

فرمانده نیروی انتظامی گفت: قاچاق دام به آن حدی نیست که تأثیر در افزایش قیمت گوشت داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۲ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 29
کد خبر: ۳۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر ؛  سردار حسین اشتری با بیان اینکه کمبود دام یا افزایش قیمت گوشت عوامل متعددی دارد و باید مسئولان مربوطه دست به یکی کنند و به این موضوع بپردازند، گفت: موضوع قاچاق دام درصد کمی از این کمبود گوشت را شامل می شود و در واقع علت اصلی نیست.

فرمانده نیروی انتظامی درباره تأثیرگذاری قاچاق دام در قیمت گوشت در بازار، افزود: این موضوع تأثیر خیلی محدودی دارد یعنی به آن حدی نیست که تأثیری در افزایش قیمت داشته باشد، طبق صحبتی که با وزیر جهاد داشتیم وی نیز تأکید کرد که علت افزایش قیمت گوشت، قاچاق نیست و اگر هم هست بسیار پایین است.

وی تصریح کرد: از طرفی از قاچاق همین مقدار دام نیز جلوگیری کرده و در شهرهای مرزی کنترل لازم را انجام داده‌ایم؛ طی چند ماه اخیر به دلیل افزایش قیمتها، این روند کنترل و برخورد با قاچاق صورت گرفته و باز هم تأکید کرده‌ایم که کنترلهای لازم انجام شود.

اشتری با بیان اینکه استانداران و فرمانداران شهرهای مرزی می‌توانند با برنامه‌ریزی مانع قاچاق دام شوند، یادآور شد: نیروی انتظامی و دستگاه‌های متولی دیگر نیز مانع قاچاق شدند و کنترل لازم را انجام دادند و حتماً نیز این کنترلها شدیدتر خواهد شد.

ارسال نظر