نحوه فعالیت کشورهای فرانسه آلمان و انگلیس در کانال ویژه مالی-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

نحوه فعالیت کشورهای فرانسه آلمان و انگلیس در کانال ویژه مالی

سرپرست سازمان توسعه تجارت جزئیاتی از تقسیم کار سه کشور اروپایی فرانسه، آلمان و انگلستان در کانال مالی ویژه موسوم به SPV را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 30
کد خبر: ۳۷۷۶

به گزارش راهبرد معاصر ؛ محمدرضا مودودی ، با اشاره به جزئیاتی از نحوه فعالیت احتمالی کانال مالی میان اروپا و ایران (spv) اظهار کرد: لاینی که در قالب spv طراحی شده یک نهاد واسطه‌ای است و قرار است برای توسعه روابط بانکی با ایران کمک کند.

سرپرست سازمان توسعه تجارت با بیان اینکه این نهاد واسطه‌ای متشکل‌شده و تلفیقی از کشورهایی است که قصد دارند در برابر اقدام آمریکا مقاومت کنند، افزود: اطلاعات به‌دست‌آمده نشان می‌دهد ساختار مالی تعریف‌شده در spv به این شکل است که احتمالاً مرکزیت آن در فرانسه خواهد بود، مدیریت آن با آلمان‌ها است و انگلیسی‌ها هم بخش اجرایی آن را عهده‌دار خواهند بود.

وی گفت: مشارکت 3 کشور فرانسه، آلمان و انگلیس در این ساختار مالی به این دلیل است که از یک سو تعهدات خودشان در برجام را در برابر ایران حفظ کنند و از سوی دیگر به‌گونه‌ای فعالیت کنند که واکنش مقابله‌ای آمریکا در برابر این ساختار مالی سخت و مشکل باشد.

مودودی تأکید کرد: این‌که این ساختار مالی تا چه‌اندازه بتواند بستر لازم را برای لینک کردن شرکت‌های ایرانی و اروپایی فراهم کند و یا این‌که نگاه آن‌ها در این ساختار مالی، تنها معطوف به محصولات انسان‌دوستانه باشد یا تمام اقلام غیرتحریمی را شامل شود، همچنان مبهم است.

به‌گفته وی سازمان توسعه تجارت هنوز نامه مکتوبی از سوی وزارت امور خارجه در خصوص ساختار مالی spv، دریافت نکرده است و این اطلاعات صرفاً از برخی منابع خبری به دست آمده است.

ارسال نظر