رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

نحوه فعالیت کشورهای فرانسه آلمان و انگلیس در کانال ویژه مالی

سرپرست سازمان توسعه تجارت جزئیاتی از تقسیم کار سه کشور اروپایی فرانسه، آلمان و انگلستان در کانال مالی ویژه موسوم به SPV را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 30
کد خبر: ۳۷۷۶

به گزارش راهبرد معاصر ؛ محمدرضا مودودی ، با اشاره به جزئیاتی از نحوه فعالیت احتمالی کانال مالی میان اروپا و ایران (spv) اظهار کرد: لاینی که در قالب spv طراحی شده یک نهاد واسطه‌ای است و قرار است برای توسعه روابط بانکی با ایران کمک کند.

سرپرست سازمان توسعه تجارت با بیان اینکه این نهاد واسطه‌ای متشکل‌شده و تلفیقی از کشورهایی است که قصد دارند در برابر اقدام آمریکا مقاومت کنند، افزود: اطلاعات به‌دست‌آمده نشان می‌دهد ساختار مالی تعریف‌شده در spv به این شکل است که احتمالاً مرکزیت آن در فرانسه خواهد بود، مدیریت آن با آلمان‌ها است و انگلیسی‌ها هم بخش اجرایی آن را عهده‌دار خواهند بود.

وی گفت: مشارکت 3 کشور فرانسه، آلمان و انگلیس در این ساختار مالی به این دلیل است که از یک سو تعهدات خودشان در برجام را در برابر ایران حفظ کنند و از سوی دیگر به‌گونه‌ای فعالیت کنند که واکنش مقابله‌ای آمریکا در برابر این ساختار مالی سخت و مشکل باشد.

مودودی تأکید کرد: این‌که این ساختار مالی تا چه‌اندازه بتواند بستر لازم را برای لینک کردن شرکت‌های ایرانی و اروپایی فراهم کند و یا این‌که نگاه آن‌ها در این ساختار مالی، تنها معطوف به محصولات انسان‌دوستانه باشد یا تمام اقلام غیرتحریمی را شامل شود، همچنان مبهم است.

به‌گفته وی سازمان توسعه تجارت هنوز نامه مکتوبی از سوی وزارت امور خارجه در خصوص ساختار مالی spv، دریافت نکرده است و این اطلاعات صرفاً از برخی منابع خبری به دست آمده است.

ارسال نظر