ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها کدام خودرو‌ها مشمول مالیات می‌شوند؟ خودروی ۱۰ میلیاردی چقدر باید مالیات بدهد؟ / فرمول محاسبه مالیات خودرو‌های گران قیمت بازار طلای تهران تعطیل شد قیمت بلیت اتوبوس تهران-کربلا تمدید خودکار قرارداد‌های اجاره با سقف ۲۵ درصد به تصویب سران قوا رسید

ماجرای حقوق کارگران در سال ۹۹ چه شد؟

ماجرای حقوق کارگران در سال ۹۹ چه شد؟ در حالی که نشست دستمزد کارگران طی هفته گذشته در سایه شیوع کروناویروس لغو شده بود خبرهای حاکی از آن است که اولین جلسه دستمزد سال ۹۹ کارگران این هفته برگزار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 09
کد خبر: ۳۷۷۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، پس از آنکه اعضای کمیته دستمزد شورای عالی کار در آخرین نشست خود روی رقم سبد معیشت کارگران به توافق رسیدند و هزینه ماهانه سبد معیشت خانوارهای کارگری را ۴ میلیون و ۹۴۰ هزار تومان اعلام کردند، مقرر شد تا نشست بررسی دستمزد کارگران، هفته گذشته در شورای عالی کار برگزار شود اما این نشست به دلیل ملاحظات ناشی از شیوع کروناویروس تشکیل نشد و مقامات کارگری از وزارت کار خواستند تا با توجه به اندک زمان باقی مانده تا پایان سال هرچه سریع‌تر به موضوع دستمزد سال ۹۹ ورود کند. آن ها همچنین پیشنهاد کردند که در شرایط قرنطینه و به طور غیر حضوری نیز آمادگی و ورود به مذاکرات دستمزد کارگران را دارند.

 

با لغو جلسه دستمزد شورای عالی کار، زمزمه‌های موکول شدن تعیین دستمزد کارگران به سال بعد شنیده شد و این امر موجبات نگرانی نمایندگان کارگری و هشدارها نسبت به ناشی از عدم تصمیم‌گیری مزد را به دنبال داشت در نهایت با توجه به فرصت باقیمانده تا پایان سال و درخواست و اصرار نمایندگان کارگری برای برگزاری هرچه سریع‌تر جلسات با همراهی و مساعدت و نگاه مثبت وزارت کار برای تعیین تکلیف دستمزد بیش از ۱۳ میلیون کارگر ایرانی و جلوگیری از نگرانی جامعه کارگری، جلسه شورای عالی کار سه شنبه این هفته برگزار می‌شود.

 

در همین حال یک عضو کانون عالی شورای اسلامی کار با تایید این خبر به ایسنا، گفت: پس از کش و قوس‌های فراوان و وقفه‌ای که در برگزاری جلسات دستمزد شورای عالی کار به وجود آمد، قرار شد به طور جدی به مذاکرات مزد سال ۹۹ ورود کنیم و جلسه‌ای در این خصوص هفته گذشته برگزار شود اما به دلیل ملاحظات ناشی از انتشار ویروس کرونا این جلسه لغو شد و باخبر شدیم که سه شنبه این هفته اولین جلسه بررسی دستمزد سال ۹۹ تشکیل خواهد شد.

 

وی تاکید کرد: این جلسه به منظور تعیین رقم دستمزد نیست بلکه نزدیک کردن دیدگاههای شرکای اجتماعی و مباحث مقدماتی است و بحث اصلی در خصوص هزینه سبد معیشت کارگران است که هفته‌های قبل به نتیجه رسید و باید دید چه میزان از رقم ۴ میلیون و ۹۴۰ هزار تومانی که روی آن توافق کردیم به عنوان حداقل دستمزد سال آینده تعیین می‌شود.

 

اعضای کمیته دستمزد شورای عالی کار در آخرین نشست خود خانوارهای کارگری را ۴ میلیون و ۹۴۰ هزار تومان اعلام کردند که نسبت به رقم سال گذشته یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان افزایش داشته است. این رقم مبنای مذاکرات و گفت وگوهای میان گروه کارگری و کارفرمایی در جلسات دستمزد شورای عالی کار خواهد بود.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار