محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است

واریز سهمیه بنزین نوروزی خودروها به تاخیر افتاد

واریز سهمیه بنزین نوروزی خودروها به تاخیر افتاد «علی ربیعی» روز دوشنبه درباره اختصاص سهمیه بنزین نوروزی و زمان واریز آن به کارت‌های سوخت گفت: اختصاص سهمیه بنزین نوروزی در بحث بودجه سال آینده مطرح شده است؛ بودجه هم که هنوز به تصویب نهایی مجلس نرسیده و قطعا شامل ایام نوروز ۹۹ نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۵ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 09
کد خبر: ۳۷۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی دولت گفت: دولت تلاش می‌کند سهمیه بنزین نوروزی را در صورت تصویب نهایی، برای فرصتی مناسبت‌تر و بعد از شکست کرونا به کارت‌های سوخت واریز و مورد استفاده قرار گیرد.

 

«علی ربیعی» روز دوشنبه درباره اختصاص سهمیه بنزین نوروزی و زمان واریز آن به کارت‌های سوخت گفت: اختصاص سهمیه بنزین نوروزی در بحث بودجه سال آینده مطرح شده است؛ بودجه هم که هنوز به تصویب نهایی مجلس نرسیده و قطعا شامل ایام نوروز ۹۹ نخواهد شد.

 

سخنگوی دولت اظهار داشت: دولت از ابتدای اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت نسبت به محل تامین منبع مالی این نوع سهمیه بنزین دغدغه جدی داشت و معتقد بود باید به گونه‌ای عمل شود که به بسته‌های حمایت‌ معیشتی حاصل از این طرح، آسیبی وارد نشود.

 

ربیعی با تاکید بر این که همه آنچه که در مجلس شورای اسلامی تصویب شود، دولت موظف به اجرای آن است، افزود: درصورت تصویب نهایی بودجه، تلاش دولت این خواهد بود که این سهمیه برای فرصتی مناسبت‌تر و ان‌شاءالله بعد از شکست کرونا مورد استفاده قرار گیرد.

 

«جلال میرزایی» عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی هفته گذشته با اشاره به تصویب اختصاص ۶۰ لیتر بنزین نوروزی در کمیسیون تلفیق مجلس گفته بود: زمان واریز این سهمیه به کارت‌های سوخت به دولت واگذار شده است.

 

این نماینده مجلس با بیان این که پیشنهاد اختصاص سهمیه بنزین نوروزی از سوی برخی از اعضای کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۹ مطرح شد، افزود: پیشنهاد اولیه اختصاص بیش از ۶۰ لیتر بنزین نوروزی برای هر دستگاه خودرو بود، اما در نهایت ۶۰ لیتر به تصویب رسید.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار