توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران دستگیری ۴۸ متهم مرتبط با اغتشاشات اخیر در اردستان

طرح 2 فوریتی حمایت از خانوارهای نیازمند در دستور کار هفته آتی مجلس

نماینده ملکان در مجلس از تهیه طرح 2 فوریتی حمایت معیشتی از خانوارهای نیازمند خبر داد و گفت: در این طرح که در دستور کار هفته آتی مجلس قرار گرفته، بسته جامعی از 4 نیاز اساسی 5 دهک پایین پیش بینی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۳ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 25
کد خبر: ۵۲۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، سیدعلی موسوی نماینده ملکان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح دو فوریتی‌اش برای حمایت معیشتی از خانوارهای نیازمند اظهار داشت: درباره تهیه این طرح با تعداد زیادی از نمایندگان، کارشناسان و متخصصین جلسات مستمر داشته و تلاش کردیم کاری جامع انجام دهیم چرا که حمایت از اقشار نیازمند را برای خود وظیفه  می‌دانیم.

 

** تهیه بسته جامع رفع دغدغه‌های معیشتی مستضعفان 

وی با بیان اینکه بررسی نیازمندی‌های اقشار ضعیف جامعه و احصاء دغدغه‌ها و نگرانی‌های آن را در طرح دو فوریتی برای حمایت معیشتی از خانوارهای نیازمندان دیده‌ایم، تصریح کرد: در طرح‌های پیشین فقط یک موضوع در مجلس مانند کالاهای اساسی مصوب شده بود که همگی آنها یک ماده‌ای و یا یک فوریتی بود اما تلاش داشت به همراه تعدادی از نمایندگان برای حمایت جدی‌تر از خانوارهای نیازمند کاری اساسی‌تر انجام دهیم و به همین دلیل کوشیده‌ایم تا این حمایت را در ابعاد مختلف از خانواده‌های مستضعف تسری دهیم.

نماینده ملکان در مجلس گفت: بر اساس این طرح 5 دهک پایین جامعه که در مضیقه و فشار قرار دارند مورد حمایت دولت و مجلس قرار خواهند گرفت.

 

** حمایت از 5 دهک پایین جامعه و گره‌گشایی از نیازمندان

موسوی با بیان اینکه مجلس یازدهم که مجلسی انقلابی است بنای نمایندگان پیروی از مکتب قاسم سلیمانی است به همین دلیل تلاش داریم تا جایی که مشکل بحران را مشاهده کردیم با ورود عملیاتی به این موضوع، معضل را حل و فصل کرده و گره‌گشا باشیم.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس افزود: آقای ‌نیکزاد نائب رئیس مجلس کمک زیادی برای در دستور قرار گرفتن این طرح دوفوریتی در جلسه هفته آتی مجلس داشته‌اند و ضمن حمایت از این طرح تلاش زیادی کردند تا سرانجام لازم را پیدا کنند و چون منافع این طرح شامل نیازمندان و محرومان می‌شود تعداد زیادی از نمایندگان از آن حمایت کردند.

نماینده ملکان در مجلس با بیان اینکه در این طرح 4 هدف اصلی را دنبال کردیم، گفت: قرار است تمام نیازهای ضروری یک خانوار نیازمند در قالب یک طرح در برگرفته شود و بر همین اساس جامعه دهک ما 5 دهک پایین جامعه است.

 

**کمک ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و بنیاد مستضعفان به طرح

موسوی افزود:در قالب این طرح کالاهای اساسی و ضروری یک خانواده شامل برنج، مرغ، گوشت، تخم مرغ و روغن را در نظر گرفته‌ایم ضمن اینکه حمایت از این اقشار نیازمند را در حوزه انرژی هم دنبال کرده‌ایم به طوری که برخی خانوارهای مستضعف دغدغه پرداخت قبوض آب، گاز و برق خود را دارند و به همین دلیل سعی کردیم با اقدامات حمایتی نگرانی آنها را در این حوزه رفع کنیم.

وی با بیان اینکه برای هر کدام از تامین نیازهای این خانوارها منابع مالی لازم را پیش‌بینی کرده‌ایم و بر همین اساس نگرانی دولت را بر اساس اصل 75 قانون اساسی را رفع کرده‌ایم که دولت بهانه نبود منابع اعتباری و بودجه‌ای آن را اعلام کند و به همین دلیل تلاش کردیم از ظرفیت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و بنیاد مستضعفان استفاده کنیم.

 

** کمک مالیاتی ثروتمندان جامعه به 5 دهک پایین

نماینده ملکان در مجلس گفت: ‌برای اینکه میزان مصرف آب، برق و گاز خانوارهای نیازمند افزایش زیادی پیدا نکند تخفیف‌های زیادی را در میزان مصرف آنها در نظر گرفته‌ایم و به همین دلیل از یارانه پرداختی 5 دهک بالای جامعه مبلغی را برای تامین یارانه انرژی خانوارهای 5 دهک پایین جامعه در نظر گرفته‌ایم که عملا این کار بخشی از مالیاتی است که افراد ثروتمند جامعه به عنوان سهم‌شان به نیازمندان می‌پردازند.

موسوی تصریح کرد: بند سوم این طرح مربوط به ودیعه مسکن و مشکلات مستاجران است. همچنین بند چهارم مربوط به دارو است به طوری که خانوارهایی که مشکلات درمانی و دارویی دارند با تصویب این طرح دو فوریتی دغدغه‌هایشان کاهش پیدا خواهد کرد.

** 40 امضای نمایندگان ظرف مدت 5 دقیقه 

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره تعداد امضای این طرح گفت:‌این طرح در مدت زمان کوتاهی که در سامانه بارگذاری شده بود توانسته بود حد نصاب امضاها را داشته باشد و با آنکه فقط 5 دقیقه این طرح در سامانه بارگذاری شده بود اما ظرف همین مدت کوتاه 40 امضا را دریافت کرد که نشان دهنده نگاه ویژه مجلس یازدهم به حمایت از اقشار ضعیف و نیازمند است.

نماینده ملکان در مجلس خاطرنشان کرد: در طرح دوفوریتی مذکور، مسکن،‌کالای اساسی، دارو و انرژی خانوارها را مدنظر قرار داده‌ایم.

موسوی در پایان گفت: ‌امیدوارم با تصویب دو فوریتی این طرح بتوانیم بخشی از مشکلات مردم به ویژه اقشار آسیب پذیر جامعه را گره‌گشایی کرده و از دغدغه آنان بکاهیم. این در حالی است که تعداد زیادی از خانوارهای نیازمند و مستضعف چشم انتظار کمک‌های جامعه هستند.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: سیدعلی موسوی
ارسال نظر
آخرین اخبار