بانک مرکزی: نقدینگی ۲۹ درصد بیشتر شد ۲۵درصد بازنشستگان تأمین اجتماعی فاقد مسکن‌اند دپوی ۱۴هزار خودروی خارجی در بنادر و گمرکات/ دستور فوری ترخیص صادر شد اعتبار کالابرگ دهک‌های ۴ و ۵ امروز شارژ می‌شود قیمت تتر امروز دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴ تازه‌ترین تغییرات قیمت خودرو در بازار / آخرین قیمت شاهین، کوییک، تارا، سمند و ساینا + جدول قیمت جدید طلا و سکه ۳۰ تیرماه ۱۴۰۴/ سقوط سکه به کانال ۶۰ میلیون جدی شد قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳۰ تیرماه ۱۴۰۴/ دلار وارد کانال جدید قیمتی شد اعضای کمیته صیانت و نظارت بر سهام عدالت معرفی شدند آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی ۷۱هزار و ۷۵۳ تومان شد نحوه دریافت وام اربعین دانشجویی وزیر کار: اتباع قانونی مشمول بیمه و مالیات می‌شوند/ دهک‌بندی کالابرگ تغییر می‌کند؟ هر واحد دینار عراق ۵۴.۷ تومان اعلام شد بورسی‌ترین استان‌های ایران در خرداد ۱۴۰۴ کدام‌اند؟ + عکس قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۲۹ تیرماه ۱۴۰۴

نان گران شد؟

رئیس اتحادیه نانوایان سنتی با اعلام اینکه نان تا اوایل سال آینده گران نخواهد شد، از قیمت انواع نان ساده و کنجدی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۸ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 10
کد خبر: ۳۷۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ بیژن نوروزی مقدم با بیان اینکه نرخ نان تا اوایل سال آینده افزایش نخواهد یافت، اظهار کرد: با آرد یارانه‌ای،   قیمت نان لواش و تافتون گردون ۳۰۰ تومان، تافتون تنوری ۵۵۰ تومان، بربری ۱۰۰۰تومان، سنگک ۱۲۰۰تومان است. همچنین با آرد نیمه یارانه ای نیز قیمت لواش و تافتون گردون ۴۵۰ تومان، تافتون تنوری ۸۵۰ تومان، بربری ۱۵۰۰تومان، سنگک نیز ۱۸۰۰ تومان است. البته این نرخ نانهای ساده است ولی اگر کنجد به آنها اضافه شود به ازای هر رو کنجد ۵۰۰ تومان به قیمت نان  اضافه می­ شود.

 

وی با بیان اینکه با شیوع ویروس کرونا تقاضا برای خرید نان کمتر نشده است اما میزان مراجعه به نانوایی‌ها  کمتر شده، گفت: مردم سعی دارند یک یا دوبار در هفته برای خرید نان مراجعه کنند و تعداد بیشتری بخرند که نیاز به مراجعه بیشتر نباشد واین اقدام کاملا درست است.

 

رئیس اتحادیه نانوایان سنتی در پاسخ به اینکه آیا  این امکان وجود دارد در این شرایط  مردم بتوانند نان را به صورتی اینترنتی بخرند و دیگر نیاز به مراجعه حضوری و ایستادن در صف نباشد، گفت:در این شرایط خرید اینترنتی نان جوابگو نیست، زیرا نان باید توسط نانوا تهیه، بسته بندی شود و سپس تحویل پیک داده شود و در نهایت به دست مشتری برسد. همین امر باعث می شود از تولید تا تحویل افراد زیادی با نان تماس پیدا کنند، در حالی که اگر مشتریان خودشان رعایت کنند و با دستکش و ماسک در صف بایستند و مراجعه کنند مشکلی پیش نخواهد آمد.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار