به گزارش راهبرد معاصر؛ گلپور، مشاور قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی با اشاره به ضرورت نصب قیمتهای مصوب در نانواییها افزود: به منظور تنظیم بازار و جلوگیری از کمفروشی و گرانفروشی، قیمت مصوب نان توسط اتحادیه نانوایان به تمام نانواییها اعلام شد.
وی در ادامه افزود: نانوایان موظفند ضمن عمل به نرخ فروش نان یارانهای و نیمهرایانهای، وزن چانه نان را نیز بصورت استاندارد که در نرخنامهها درج شده است، رعایت نمایند.
گلپور با بیان نحوه بازرسی از نانوایان متخلف گفت: شهروندان به منظور شکایت از نانوایانی که کمفروشی یا گرانفروشی مینمایند، باید با شماره تلفن 124 سازمان حمایت و یا اتحادیه نانوایان تماس بگیرند تا در اسرع وقت نسبت به بررسی شکایات شهروندان اقدامات لازم صورت پذیرد.
کلیه واحدهای صنفی دارای مجوز مکلف به اجرای جداول فوق الذکر با رعایت نکات زیر می باشند :
1- نانوایان مکلفند نان را با الویت ساده عرضه نمایند .
2- ارائه نان با کیفیت مطلوب
3- رعایت کامل وزن چانه خکیر با رعایت حداکثر (2%+-) از وزن مصوب الزامی است .
4- حداکثر نرخ کنجد برای نان سنگک و بربری، یک رو 5000 ریال تعیین میگردد.
5- ارائه نان با افزودنیهای مجاز بیش از حد معمول و یا وزن بیشتر بنا به درخواست مشتری مجاز می باشد.
6- در صورت عدم رعایت هر یک از موارد فوق طبق قانون رسیدگی خواهد شد.
7- ملاک وزن نان سنگک، نان گرم می باشد.
8- سفارش نان های رژیمی و خشک خارج از شمول وزن می باشند .
تلفن رسیدگی به شکایات : بازرسی سازمان صمت استان تهران بصورت شبانه روزی 124 و تلفن بازرسی اتحادیه : 77503313 می باشد .
=
کلیه واحدهای صنفی دارای مجوز مکلف به اجرای جداول فوق الذکر با رعایت نکات زیر می باشند :
1- نانوایان مکلفند نان را با الویت ساده عرضه نمایند .
2- ارائه نان با کیفیت مطلوب
3- رعایت کامل وزن چانه خکیر با رعایت حداکثر (2%+-) از وزن مصوب الزامی است .
4- حداکثر نرخ کنجد برای نان سنگک و بربری، یک رو 5000 ریال تعیین میگردد.
5- ارائه نان با افزودنیهای مجاز بیش از حد معمول و یا وزن بیشتر بنا به درخواست مشتری مجاز می باشد.
6- در صورت عدم رعایت هر یک از موارد فوق طبق قانون رسیدگی خواهد شد.
تلفن رسیدگی به شکایات : بازرسی سازمان صمت استان تهران بصورت شبانه روزی 124 و تلفن بازرسی اتحادیه : 77503313 می باشد .
منبع: شاتا