عیدی بازنشستگان چه زمانی پرداخت می‌شود؟ قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۱۲/۰۳ مصرف آب در تهران از ۳ میلیون متر مکعب عبور کرد نرخ مصوب شستشوی فرش اعلام شد دیوان عدالت اداری رای به واگذاری موقت ایران خودرو به کروز داد مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد شرایط واریز وجه محصولات بهمن موتور ویژه اسفند ۱۴۰۳ اعلام شد قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲ اسفند / سکه امامی ۷۶ میلیون و ۷۱۰ هزار، طلا ۶ میلیون و ۷۵۶ هزار هشدار سازمان بازرسی درباره پیش‌فروش سکه زمان پرداخت عیدی بازنشستگان اعلام شد/ پرداخت معوقات متناسب‌سازی حقوق‌ها، فروردین ۱۴۰۴ عرضه جدید محصولات سایپادیزل از ۵ اسفند به صورت نقدی تصویب نهایی رقم سبد معیشت کارگران در جلسه آینده‌ یارانه بهمن واریز شد رئیس کل بانک مرکزی: ذخایر کافی ارز و طلا داریم/ ادامه پیش‌فروش سکه تا زمان داشتن تقاضا امشب؛ پایان مهلت ثبت‌نام خودرویی ایران‌خودرو/ وجوه بلوکه شده پنج‌شنبه قابل برداشت است

نان گران شد؟

رئیس اتحادیه نانوایان سنتی با اعلام اینکه نان تا اوایل سال آینده گران نخواهد شد، از قیمت انواع نان ساده و کنجدی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۸ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 10
کد خبر: ۳۷۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ بیژن نوروزی مقدم با بیان اینکه نرخ نان تا اوایل سال آینده افزایش نخواهد یافت، اظهار کرد: با آرد یارانه‌ای،   قیمت نان لواش و تافتون گردون ۳۰۰ تومان، تافتون تنوری ۵۵۰ تومان، بربری ۱۰۰۰تومان، سنگک ۱۲۰۰تومان است. همچنین با آرد نیمه یارانه ای نیز قیمت لواش و تافتون گردون ۴۵۰ تومان، تافتون تنوری ۸۵۰ تومان، بربری ۱۵۰۰تومان، سنگک نیز ۱۸۰۰ تومان است. البته این نرخ نانهای ساده است ولی اگر کنجد به آنها اضافه شود به ازای هر رو کنجد ۵۰۰ تومان به قیمت نان  اضافه می­ شود.

 

وی با بیان اینکه با شیوع ویروس کرونا تقاضا برای خرید نان کمتر نشده است اما میزان مراجعه به نانوایی‌ها  کمتر شده، گفت: مردم سعی دارند یک یا دوبار در هفته برای خرید نان مراجعه کنند و تعداد بیشتری بخرند که نیاز به مراجعه بیشتر نباشد واین اقدام کاملا درست است.

 

رئیس اتحادیه نانوایان سنتی در پاسخ به اینکه آیا  این امکان وجود دارد در این شرایط  مردم بتوانند نان را به صورتی اینترنتی بخرند و دیگر نیاز به مراجعه حضوری و ایستادن در صف نباشد، گفت:در این شرایط خرید اینترنتی نان جوابگو نیست، زیرا نان باید توسط نانوا تهیه، بسته بندی شود و سپس تحویل پیک داده شود و در نهایت به دست مشتری برسد. همین امر باعث می شود از تولید تا تحویل افراد زیادی با نان تماس پیدا کنند، در حالی که اگر مشتریان خودشان رعایت کنند و با دستکش و ماسک در صف بایستند و مراجعه کنند مشکلی پیش نخواهد آمد.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر