گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟

موارد مثبت کرونا در کیش دوبرابر شد

موارد مثبت کرونا در کیش دوبرابر شد موارد مثبت ابتلا به ویروس کرونا در جزیره کیش طی ۲۴ ساعت گذشته با ثبت ۶ مورد جدید دو برابر شد و به ۱۲ نفر رسید.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۳ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 10
کد خبر: ۳۷۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی شورای سلامت کیش ساعتی قبل با اعلام این خبر افزود: نتایج آزمایش شش نفر از بیماران بستری شده در بیمارستان کیش مثبت بوده و به این ترتیب آمار مبتلایان به ویروس کرونا در کیش از ۶ به ۱۲ نفر رسید.

 

به گفته دکتر محمد رضا رضانیا " از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون ۳۵ بیمار حاد تنفسی در بیمارستان کیش بستری شده اند که از این افراد ۲۱ نفر با حال عمومی مناسب از بیمارستان کیش مرخص شده اند،آزمایش ۱۵ نفر منفی و ۱۲ نفر مثبت بوده است".

 

وی اضافه کرد: از مجموع ۱۲ مورد ابتلا به ویروس کرونا، شش نفر با حال عمومی خوب از بیمارستان مرخص شده اند ، پنج نفر بستری هستند و یک نفر فوت شده است. هم اکنون در بیمارستان کیش ۱۳ نفر بستری هستند ، ۵ نفر مبتلا به کرونا ، ۲ نفر افرادی هستند که آزمایش آنها منفی اعلام شده و شش نفر نیز منتظر جواب آزمایش هستند.

این آمار حاکی از سیر صعودی ابتلا به ویروس کرونا در جزیره کیش و این در حالیست که تردد مردم در معابر عمومی و حضور فشرده در فروشگاههای مواد غذایی بویژه داروخانه های این جزیره بدون ماسک انجام می گیرد و خطر پذیری ابتلا به ویروس کرونا در این مکانها بالاست.

 

از طرفی به رغم اقدامات مستمر در ضد عفونی محیط شهری، ماسکهای محافظ به عنوان ساده ترین تجهیزات مقابله با ویروس کرونا در کیش همچنان کمیاب و نایاب است و مردم بطور مکرر به داروخانه ها و فروشگاههای لوازم پزشکی مراجعه می کنند و اغلب جواب منفی می گیرند.

 

:منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار