تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

پنتاگون حمله به مواضع حزب الله عراق را تأیید کرد

پنتاگون با صدور بیانیه ای حمله جنگنده های آمریکا به پنج هدف از مواضع حزب الله عراق را تأیید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 13
کد خبر: ۳۸۱۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع آمریکا بامداد جمعه با انتشار بیانیه‌ای ضمن تأیید گزارشها در خصوص حمله جنگنده‌های آمریکا به مواضع حزب الله عراق مدعی شد که «این حمله‌ها ماهیت دفاعی داشته و علیه مواضع کتائب حزب الله در عراق صورت گرفته است».

 

طبق این بیانیه، در این حمله‌ها پنج انبار تسلیحاتی هدف قرار گرفتند و هدف از این حمله، «کاهش قابل ملاحظه توان و ظرفیت [حزب الله عراق] برای اجرای حملات آتی علیه نیروهای ائتلاف بود».

 

وزارت دفاع آمریکا با «دفاعی و متناسب» خواندن این حملات (!) مدعی شد که این یورش ناگهانی در «واکنش مستقیم به تهدید از جانب گروههای شبه نظامی و مورد حمایت ایران» صورت گرفته است.

 

پنتاگون در بخشی از بیانیه خود آورده است: «گروه‌های تروریستی در عراق باید حمله‌های خود به نیروهای آمریکایی و نیروهای ائتلاف را متوقف کنند؛ در غیر این صورت با پیامدهای آن در مکان و زمانی که ما انتخاب می‌کنیم مواجه خواهند شد».

 

«مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا نیز پس از این حمله‌های هوایی در بیانیه‌ای اعلام کرد: «آمریکا هرگز در واکنش به حملات علیه ملت، منافع یا هم پیمانان خود کوتاهی نمی‌کند».

 

گفتنی است که ساعاتی پیش از این حمله‌های هوایی، «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا به ارتش این کشور مجوز واکنش در برابر حمله راکتی چهارشنبه شب به پایگاه التاجی را داده بود؛ حمله‌ای که در آن سه نیروی نظامی- دو نظامی آمریکایی و یک نظامی انگلیسی- کشته شدند.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر