زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

دستگیری تبعه ترکیه توسط پنتاگون به اتهام نگهداری اسناد سری

وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که یک تبعه ترکیه به اتهام نگهداری غیرقانونی اسناد محرمانه در خانه خود دستگیر شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۴ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 10
کد خبر: ۲۵۳۹۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد که یک مهندس ترک تبار این وزارتخانه به جرم نگهداری اسناد محرمانه مرتبط با ارتش در خانه بازداشت شده است.

مشخص نیست که گکهان. گ به چه دلیل اسناد محرمانه را در خانه نگهداری کرده و تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.

وی از اواسط سال ۲۰۲۳ اسناد مرتبط با نیروی هوایی به تعداد ۳۴۰۰ صفحه را نگهداری می‌کرده و این هفته نیز ۸۲ صفحه سند خیلی سری را به همراه ۴۰۶ صفحه دیگر برای ارسال به مکزیک آماده می‌کرده است.

بر اساس ضبط تصاویر توسط دوربین‌های امنیتی، گکهان بعد از ساعات کاری، اسناد را داخل کیسه‌های پلاستیکی از محل کارش خارج می‌کرده است.

وی چندین خانه در ایالت‌های مختلف آمریکا داشته و سفر‌های زیادی را نیز به مناطق و کشور‌های دیگر داشته است.

گفته می‌شود که گکهان برای نگهداری این اسناد در منزل خود ممکن است به ۵ سال حبس یا ۲۵۰ هزار دلار جریمه نقدی محکوم شود.

گکهان که متولد استانبول ترکیه است در سال ۲۰۰۱ به آمریکا رفته و در سال ۲۰۲۱ شهروندی آمریکا را گرفته است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر