فعالیت مدارس ابتدایی اراک و برخی از روستا‌ها فردا دوشنبه غیرحضوری شد آمار جدید ابتلا به تب دنگی در کشور/ پشه آئدس در کدام استان‌ها دیده شده است؟ اعلام ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تا نیمه فروردین مهار موج شدید آنفلوآنزا در کشور طی هفته جاری ادارات استان سمنان فردا تنها ۴ ساعت فعال خواهند بود کلاهبردار متروی تهران دستگیر شد کاهش زمان ثبت شرکت از یک ماه به دو روز مدارس ۴ شهرستان خراسان رضوی فردا در نوبت صبح غیرحضوری شد تأخیر ۲ ساعته آغاز به‌کار فردا شامل مراکز تعویض پلاک می‌شود؟ مدارس سراسر کشور فردا دوشنبه ساعت ۱۰ صبح باز می‌شوند اعلام جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از فردا مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ موج بعدی بارش‌ها از راه می‌رسد / این استان‌ها منتظر بارش باشند مدارس برخی شهرستان‌های خراسان رضوی ۳۰ آذر تعطیل شد تغییر در برنامه امتحانات آموزش و پرورش از ۱۱ تا ۱۷ دی ۱۴۰۴ بازداشت ۳ مدعی نفوذ در دستگاه قضایی

کدام استان ها بارانی می شود؟

کارشناس سازمان هواشناسی به بیان توضیحاتی درباره وضعیت جوی کشور طی روزهای آینده پرداخت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 14
کد خبر: ۳۸۱۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ کبری رفیعی کارشناس سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی کشور گفت: امروز در نوار غربی کشور، دامنه های جنوبی البرز مثل قزوین، البرز و تهران و مناطقی از مرکز کشور بارش باران را داریم که شدت بارش‌ها امروز در استان لرستان چهار محال و بختیاری، ایلام، کرمانشاه و شمال خوزستان خواهد بود.

 

رفیعی در ادامه گفت: فردا ادامه بارش‌ها را در غرب و جنوب غرب کشور داریم و گستره بارش‌ها به مرکز و شمال شرق و دامنه‌های جنوبی البرز می‌رسد که در شمال غرب و سواحل شمالی هم فردا بارش‌های پراکنده رخ می‌دهد. شدت بارش‌ها فردا یک شنبه در جنوب ایلام، لرستان، نیمه شمالی خوزستان، چهارمحال و بختیاری، شمال کهگیلویه و بویر احمد، غرب اصفهان و مناطقی از استان یزد خواهد بود.

 

رفیعی افزود: روز دوشنبه در نیمه شرقی و دامنه‌های جنوبی البرز در سمنان ادامه بارش‌ها را داریم و این سامانه طی این روز به تدریج از کشور خارج می‌شود.

 

این کارشناس سازمان هواشناسی افزود: روز دوشنبه در شمال غرب و دامنه‌های زاگرس مرکزی و دامنه‌های جنوبی البرز مثل استان‌های قزوین، البرز، تهران و سواحل شمالی بارش‌های پراکنده را داریم و روز سه شنبه انتظار داریم نوار شمالی کشور بارش‌های پراکنده را داشته باشد.

 

این کارشناس سازمان هواشناسی گفت: روز سه شنبه انتظار داریم در نوار شمالی بارش پراکنده را داشته باشد و روز چهارشنبه سامانه بارشی جدید از سمت شمال غرب وارد کشور می‌شود که این سامانه ابتدا نوار غربی را در بر می‌گیرد و به تدریج سواحل غربی دریای خزر و دامنه‌های البرز غربی و مرکزی هم تحت تاثیر این سامانه قرار می‌گیرد.

 

رفیعی درباره وضعیت هوای تهران نیز گفت: هوای تهران امروز شنبه در گرمترین ساعات به ۲۰ درجه می‌رسد و فردا پیش بینی می‌شود که این هوا در گرمترین ساعات به ۱۱ درجه بالای صفر برسد. از نظر شرایط جوی امروز تهران نیمه ابری گاهی افزایش ابر را دارد و احتمال بارش پراگنده باران هم وجود دارد و در بعد از ظهر هم وزش باد را خواهد داشت./ میزان

ارسال نظر
آخرین اخبار