کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

ماجرای هواپیمای اختصاصی رضا صادقی چیست؟

رضا صادقی، خواننده موسیقی پاپ در ویژه برنامه «اتفاق نود و نو» با اجرای رضا رشیدپور، درباره اوضاع اقتصادی هنرمندان و تاثیر کرونا روی زندگی اقشار ضعیف جامعه و همچنین ماجرای هواپیمای اختصاصی‌‍اش صحبت کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 19
کد خبر: ۳۸۵۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ شب گذشته (چهارشنبه ۲۸ اسفند) رضا صادقی، خواننده موسیقی پاپ، مهمان ویژه برنامه نوروزی «اتفاق نود و نو» با اجرای رضا رشید پور بود که به طور زنده از شبکه سه سیما پخش می‌شد.

 

در بخشی از این گفت‌وگو، رضا صادقی با اشاره به رعایت نکردن موارد بهداشتی از جانب برخی مردم و تاثیرش روی اقتصاد قشر ضعیف جامعه و کادر درمانی گفت: «لطفا رعایت کنیم تا اوضاع بهبود پیدا کند،چرا ما فکر می‌کنیم کادر درمان و بیمارستان سوپر من هستند و دل‌شان برای اعضای خانواده تنگ نمی‌شود. اگر این اوضاع ادامه پیدا کند، بسیاری از اقشار ضعیف جامعه مثل کارگران روزمزد یا دستفروشان از درآمد خود باز می‌مانند.»

 

او ادامه داد: «ممکن است کارمندان دولت در این میان تحت یک حمایتی قرار بگیرند اما اقشاری مانند کارگران و یا قشر هنرمند بسیار آسیب می‌بیند. راه دوری نمی‌روم درباره نوازندگان گروه خودم صحبت می‌کنم. در این ایام کنسرتی در کار نیست و نوازنده من نه می‌تواند استودیو برود و نه می‌تواند در کنسرت اجرا کند، ضمن اینکه باید اجاره خانه هم بدهد و زندگی را بگذراند. این قشر چه کار باید بکند؟»

 

این خواننده در ادامه درباره وضع اقتصادی هنرمندان گفت: «مخصوصا در مورد ما هنرمندان، فکر می‌کنند یک زندگی لاکچری داریم، از زمانی که این واژه سلبریتی را به ما چسباندند، همه فکر می‌کنند ما خیلی پولدار و بی دغدغه هستیم. به طور مثال یک‌بار یک بنده خدایی من را در اتوبان کرج دید و با اصرار زیاد که یک سوال دارم، من را در یک گوشه نگه داشت. گفتم جانم بفرمایید! گفت من شنیدم تو در فرودگاه همیشه از یک طرف دیگر می‌روی، خداوکیلی هواپیمای اختصاصی داری؟ گفتم بله، من از یک طرف دیگر می‌روم اما از آن قسمتی که خدمات ویژه است، تا افرادی مانند من که نمی‌توانند از پله بالا بروند، از طریق بالابر به قسمت بالای فرودگاه منتقل شوند.»

 

صادقی با خنده افزود: «خبری از هواپیمای اختصاصی نیست و فرقم با دیگر مسافران در فرودگاه این است که آنان می‌توانند از پلکان بالا بروند اما من نمی‌توانم. به نظرم این واژه سلبریتی همه چیز را خراب کرده است.»

 

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظر