پزشکیان: باید برای مواجهه با هر سناریوی احتمالی آماده باشیم جزئیات برنامه‌های وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب در تهران/ اقامه نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید در مصلی استاندار خراسان‌رضوی: محل خاکسپاری رهبر شهید در حرم رضوی هنوز نهایی نشده / تأکید رهبر معظم انقلاب این بوده که محل خاکسپاری و تدفین پیکر رهبر شهید به گونه‌ای باشد که زیارت امام رضا (ع) تحت تأثیر قرار نگیرد دستور جدید عارف درباره مراسم وداع با رهبر شهید هشدار خبرگان به تیم مذاکره‌کننده؛ تجربه توافق‌های خسارت‌بار گذشته تکرار نشود/ هیچ اقدامی خلاف نظر رهبری پذیرفتنی نیست تشییع رهبر شهید به‌صورت هوایی برگزار می‌شود؟ ۶۲ نماینده از تجمع مقابل مجلس انصراف دادند پیام نماینده ولی‌فقیه در سپاه به منتقدان مذاکرات: رهبر انقلاب با اصل مذاکره از موضع اقتدار مخالفتی ندارند سران قوا جلسه تشکیل دادند سخنگوی سپاه برقراری خط مستقیم بین ایران و آمریکا را تکذیب کرد آغاز ثبت‌نام زائران غیرتهرانی برای وداع با رهبر شهید امام جمعه تهران: پیام راهبردی رهبر انقلاب درباره یادداشت تفاهم امضا شده میان ایران و آمریکا دست مسئولان را تقویت کرد پیام جدید زینب سلیمانی در فضای مجازی + جزئیات هشدار سردار قاآنی به سربازان اسرائیلی: اگر امروز با اختیار خود عقب‌نشینی نکنید، فردا با خواری و شکست ناگزیر به فرار خواهید شد پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم

ظریف: آمریکا مانعی در مسیر مبارزه با کرونا است

ظریف: آمریکا مانعی در مسیر مبارزه با کرونا است وزیر امور خارجه ایران ضمن تقدیر از درخواست‌های جامعه بین‌الملل برای لغو تحریم‌های آمریکا علیه تهران، واشنگتن را مانعی در مسیر مقابله با کرونا توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۵ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 23
کد خبر: ۳۸۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران در پیامی توییتری ضمن انتقاد از تحریم های غیرقانونی آمریکا علیه ایران تصریح کرد که واشنگتن مانعی در مسیر مقابله با ویروس «کرونا» است.

 

وزیر خارجه ایران ضمن تقدیر از مقام‌های بین‌المللی به دلیل درخواست از واشنگتن برای لغو تحریم‌های ایران در پی شیوع ویروس کووید-19 گفت: «مردم ایران کمپین روزافزون جهانی دولت‌ها و رهبران جامعه مدنی را که خواستار لغو تحریم‌های غیرقانونی آمریکا هستند، تقدیر می‌کنند».

 

وی سپس به بی‌توجهی دولت آمریکا به درخواست‌های جامعه جهانی برای لغو تحریم‌های ایران اشاره کرد و نوشت: «آمریکا گوش نمی‌کند و مانعی در مسیر مقابله با کووید-19 ایجاد می‌کند. تنها راه چاره: مقابله با اقدام آمریکا در مجازات جمعی (مردم ایران) است. این یک اقدام ضروری اخلاقی و عملگرایانه است».

 

طی یک ماه اخیر به دنبال شیوع بیماری کووید ۱۹ در کشورهای جهان و ایران، شمار زیادی از سران کشورها مانند ترکیه، روسیه و پاکستان و چین خواستار لغو تحریم‌های آمریکا علیه ایران شده‌اند. تحریم های آمریکا باعث شده است ارسال تجهیزات و مواد لازم برای مقابله با ویروس کرونا با مشکل مواجه شود.

 

دبیرکل حزب‌الله لبنان نیز طی سخنرانی خود، درباره شیوع بیشتر کرونا در ایران  به دلیل تحریم ها هشدار داد و گفت که این تحریم‌ها جنایت علیه بشریت است.

 

با این حال دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اخیراً اعلام کرد که با لغو تحریم‌های این کشور علیه ایران مخالفت است. آمریکا به رغم مطالبات جهانی برای لغو تحریم‌ها، طی چند روز گذشته چند شخصیت و شرکت ایرانی را تحریم کرده است.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار