جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است آیت الله خامنه‌ای: حوزه علمیه مشهد مدیون آیت‌الله میلانی است

شمخانی: مدافعان سلامت در شرایط تحریم جان‌شان را کف دست گرفته‌اند

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: در دفاع مقدس با وجود تحریم تسلیحاتی، جوان ایرانی صدام و حامیانش را شکست داد و جهان را شگفت‌زده کرد و این بار مدافعان سلامت در شرایط تحریم بی‌سابقه، جان‌شان را کف دست گرفته‌‌اند و دوباره شگفتی در راه است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۳ - ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 23
کد خبر: ۳۸۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران امروز (دوشنبه) در توئیتی با اشاره به تلاش مدافعان سلامت در مقابله با کرونا علی‌رغم تحریم‌های آمریکا نوشت: «در دفاع مقدس با وجود تحریم تسلیحاتی، جوان مومن ایرانی با ایثار و خلاقیت، صدام و حامیانش را شکست داد و جهان را شگفت‌زده کرد.»

 

وی افزود: «تاریخ تکرار شده و این بار مدافعان سلامت در شرایط تحریم بی‌سابقه، جانشان را کف دست گرفته‌‌اند. دوباره شگفتی در راه است. کرونا را شکست می‌دهیم.»

 

علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران ۲۸ اسفند ماه نیز در صفحه توئیترش در واکنش به ادعای بی اساس مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا نوشته بود: «فرافکنی شیوه مرسوم آمریکا برای فرار از پاسخگویی است. مقامات آمریکا به جای متهم سازی دروغین چین و ایران، به مطالبات بین‌المللی در خصوص نقش این کشور در تولید و انتشار کرونا و استمرار جنایت علیه مردم ایران با تداوم تحریم‌های اقتصادی پاسخ دهند.»

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار