گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

وزیر خارجه عمان به تهران آمد

رایزنی با ظریف تا ساعتی دیگر «یوسف بن علوی» وزیر امور خارجه عمان امروز سه شنبه به تهران سفر کرد و قرار است تا ساعتی دیگر با محمدجواد ظریف همتای ایرانی خود دیدار و گفتگو کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 21
کد خبر: ۳۴۰۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر خارجه عمان امروز (سه‌شنبه) برای دومین بار ظرف دو هفته اخیر به تهران آمد و تا ساعتی دیگر با همتای ایرانی خود دیدار می‌کند.

 

رایزنی با ظریف تا ساعتی دیگر «یوسف بن علوی» وزیر امور خارجه عمان امروز سه شنبه به تهران سفر کرد و قرار است تا ساعتی دیگر با محمدجواد ظریف همتای ایرانی خود دیدار و گفتگو کند.

 

به گزارش فارس، «یوسف بن علوی» وزیر امور خارجه عمان برای دومین بار ظرف دو هفته اخیر به تهران می‌آید.

 

سید عباس موسوی سخنگوی وزارت خارجه ایران دیروز در نشست هفتگی با خبرنگاران اعلام کرده بود که روز سه‌شنبه یک مقام از منطقه به تهران می‌آید و در صورت قطعی شدن اطلاع رسانی خواهد شد.

 

وزیر خارجه عمان ۱۷ دی ماه برای شرکت در نشست مجمع گفتگوی تهران به ایران آمد و ضمن شرکت در این نشست با همتای ایرانی خود دیدار و گفتگو کرد.

 

ظریف ۱۱ آذر ماه میزبان همتای عمانی خود در تهران بود و یوسف بن علوی در سفر ۲ روزه‌ای که به تهران داشت ضمن دیدار با ظریف، با حسن روحانی رئیس جمهور، علی لاریجانی رئیس مجلس و علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران دیدار و درباره مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین المللی به گفتگو نشست.

 

«یوسف بن علوی» وزیر امور خارجه عمان ۳۰ اردیبهشت ماه به منظور انجام سفری چند ساعته به تهران آمد و با همتای ایرانی خود دیدار و گفتگو کرد و پنجم مرداد ماه نیز برای دومین بار به تهران سفر و با ظریف دیدار کرد. وزرای خارجه ایران و عمان شهریور سال جاری نیز در حاشیه هفتاد و چهارمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک با هم دیدار کرده بودند.

 

وزیر خارجه ایران دوم دی ماه نیز سفری دو روزه به مسقط داشت. محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران نیز ۲۲ دی ماه برای شرکت در مراسم بزرگداشت سلطان پیشین عمان و تبریک به «هیثم بن طارق» سلطان جدید سفری چند ساعته به مسقط داشت و روز جمعه ۲۷ دی ماه در مسیر بازگشت از هند و در توقفی کوتاه در مسقط و دیدار و گفتگو با همتای کانادایی با یوسف بن علوی هم دیدار و با بدرقه او تهران را به مقصد مسقط ترک کرد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر