افزایش امید به زندگی از ۵۶.۶ سال به ۷۵ سال-راهبرد معاصر
شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها

افزایش امید به زندگی از ۵۶.۶ سال به ۷۵ سال

عملکرد ارتقا کیفیت بهداشت و رفاه عمومی از سال ۵۶ تا ۹۶ نشان می‌دهد استاندارد امید به زندگی از ۵۶.۶ سال به ۷۵ سال ارتقا یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 01
کد خبر: ۳۹۰۲

به گزارش راهبرد معاصر ؛  یکی از شاخص‌های مربوط به توسعه نیروی انسانی در دنیا به بهداشت و رفاه عمومی باز می‌گردد که زیر شاخه آن شاخص امید به زندگی محسوب می‌شود. براین اساس توسعه و افزایش کیفیت بهداشت و رفاه عمومی باید منجر به کاهش مرگ و میر مادران و اطفال شود.

عملکرد جمهوری اسلامی ایران از سال ۵۶ تا ۹۶ یعنی در ۴۰ سالگی انقلاب نشان می‌دهد که در استانداردهای امید به زندگی در حوزه بهداشت و سلامت موفقیت های چشمگیری حاصل شده است.

بر این اساس امید به زندگی در بدو تولد( طول عمر متوسط) از ۵۶.۶ درصد در سال ۱۳۵۶ به ۷۵ سال در سال ۱۳۹۶ رسیده است.

 

افزایش امید به زندگی از ۵۶.۶ سال به ۷۵ سال

 

همچنین در زمینه مرگ و میر مادران (در یکصد هزار تولد زنده) از ۲۳۷ مورد در سال ۱۳۵۶ به ۱۸ مورد در سال ۱۳۹۶ تنزل یافته است.

 

افزایش امید به زندگی از ۵۶.۶ سال به ۷۵ سال

طبق گزارش ها میزان مرگ و میر اطفال زیر پنج سال (هزار تولد زنده) از ۱۷۴ مورد در سال ۱۳۵۶ به ۴.۹ مورد در سال ۱۳۹۶ کاهش پیدا کرده است.

افزایش امید به زندگی از ۵۶.۶ سال به ۷۵ سال

طبق گزارش سازمان برنامه و بودجه کشور، شاخص دیگر به مرگ و میر اطفال زیر یک سال (هزار تولد زنده) باز می گردد در این بخش از ۱۱۱ مورد در سال ۱۳۵۶ به ۱۲.۵ مورد در سال ۱۳۹۶ کاهش یافته است.

 

افزایش امید به زندگی از ۵۶.۶ سال به ۷۵ سال

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده