اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند الزام به صدور فاکتور الکترونیک در میدان میوه و تره بار تهران رهاشدن بیش از ۳۰۰ گودال در تهران بازداشت ۵۵ تبعه بیگانه فعال در قاچاق سوخت‌ صدور «کد صحت» مدارک در استخدام نهاد‌ها و سازمان‌های دولتی الزامی شد اختلال در امتحان علوم پایه نهم؛ رمز سوالات باز نشد ابتلای ۶۵۰۰ نفر به بیماری سل در ایران / ۲۴ درصد مبتلایان غیرایرانی هستند طوفان گرد و خاک محور زابل - زاهدان را مسدود کرد وضعیت آب و هوا، امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴؛ افزایش نسبی دما در اغلب مناطق

کنترل 14 مبادی خروجی استان تهران

استاندار تهران اعلام کرد: برای اجرای طرح محدودیت تردد جهت مقابله با شیوع کرونا؛ 14 مبادی خروجی استان تهران کنترل و با متخلفین برخورد می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۸ - ۰۷ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 26
کد خبر: ۳۹۰۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ انوشیروان محسنی بندپی در گفتگوی ویدئو کنفرانسی با فرمانداران در مورد اجرای طرح محدودیت تردد جهت مقابله با شیوع کرونا با اشاره به اینکه هر اقدامی که در راستای نجات هموطنان و همه آحاد کشور انجام گیرد به منزله اقدامات سختگیرانه نیست بلکه در راستای قانون است اظهار داشت: سلامت مردم خط قرمز ما محسوب می‌شود و باید این طرح با جدیت در استان تهران دنبال شود.

 

وی با بیان اینکه شرایط تهران خاص و ویژه است افزود: در بیماری های واگیردار موارد متعددی از قانون وجود دارد که اگر کسی جرمی مرتکب شود باید برخورد قانونی صورت پذیرد، نه تنها ماده ۶۸۶ بلکه مواد ۶۸۹، ۲۴۳ و موارد متعددی مبنای قانونی برای برخورد با افراد متخلف وجود دارد، از اینرو اجرای این طرح با اتکا به موارد قانونی پیش می‌رود.
 

استاندار تهران سپس تصریح کرد: تعطیلی بازار باید تداوم پیدا کند، ضمن اینکه شهرداری‌ها باید دستفروش ها را کنترل کنند، در بسیاری از شهرها بازارها و پاساژها بسته شدند ولی دستفروش‌ها همچنان فعالیت می‌کردند از این‌رو فرمانداران باید به شهرداری‌ها تذکر دهند.
 

محسنی بندپی با اشاره به اینکه فرمانداران به همه دستگاه‌های اداری شهرستان ها اعلام کنند که با حداقل ظرفیت نیروی انسانی فعالیت کنند، گفت: 14 مبادی خروجی استان را کنترل می‌کنیم و فرمانداران نیز با حداقل نیرو راه‌های فرعی را کنترل کنند، پلاک خودرو بهترین ابزار کنترل است و اگر کسانی ساکن تهران هستند و پلاک خودرو آنها مربوط به جای دیگر است سازوکاری دارد که سفر برگ شهرداری برای کارکنان دولت در نظر گرفته است.
 

وی عنوان کرد: اجرای سریع طرح محدودیت تردد انجام شود و اقدامات از هم اکنون اجرایی شود؛ چرا که چرخش ویروس گسترده است و قوی‌ترین راه مقابله با این بیماری، فاصله‌گذاری اجتماعی، رعایت نکات بهداشت فردی و عدم حضور در اجتماعات است که در سطح جهانی نیز این راهکارها مدنظر است.
 

استاندار تهران همچنین خاطرنشان کرد: در مورد سیزده بدر نیز از هم اکنون برنامه‌ریزی شود تا اطلاع رسانی شده و مردم در خانه بمانند پارک ها، بوستان‌ها و همه فضاهای سبز بسته شده است؛ تعطیلی درکه و دربند نیز استمرار داشته باشد.
 

محسنی بندپی در مورد خسارات اقتصادی تولیدکنندگان ناشی از شیوع کرونا تاکید کرد: برای تولیدکنندگان و خسارتی که به آنها وارد شده تمهیدات و معافیت‌های در نظر گرفته می‌شود و در ستاد اقتصادی تاثیر بیماری کرونا این موضوعات بررسی و نسبت به پرداخت خسارت به تولیدکنندگان اقدام می‌شود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر