رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

ترامپ:به زودی 100 درصد خلافت داعش را نابود می کنیم!

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با انتقاد از هزینه‌های هنگفت نظامی این کشور در افغانستان و سوریه، بر لزوم خروج نظامیان آمریکایی از این دو کشور تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۱ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 01
کد خبر: ۳۹۱۷

به گزارش راهبرد معاصر ؛ ترامپ روز جمعه در پیامی توئیتری نوشت پس از تصدی ریاست جمهوری آمریکا، یک آشفتگی تمام عیار در افغانستان و سوریه را به ارث برده است.

وی با انتقاد از "جنگ های بی پایان" و هزینه ها و تلفات بی حد و مرز برای آمریکا به خاطر حضور نظامی در این دو کشور، افرود: «ما سالانه ۵۰ میلیارد دلار در افغانستان خرج می کنیم و چنان شدید به آن ها حمله کرده ایم که اکنون داریم پس از ۱۸ سال طولانی درباره صلح مذاکره می کنیم.»

وی همچنین ادعا کرد که سوریه نیز پیش از روی کار آمدن او تحت اختیار داعش بود، و ادامه داد: «ما به زودی ۱۰۰ درصد خلافت (داعش) را نابود خواهیم کرد، ولی به دقت آن ها را رصد می کنیم.»

ترامپ در پایان تاکید کرد اکنون زمان آن رسیده است تا نظامیان آمریکایی پس از سال ها به وطن بازگردند تا پول کشور "عاقلانه" مصرف شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار