کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

ظریف:توافقات آمریکا قدر جوهرش هم ارزش ندارد!

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران به اقدام جدید دولت آمریکا در تعلیق پیمان منع موشک‌های میان‌برد هسته‌ای با روسیه واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۶ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 01
کد خبر: ۳۹۱۹

به گزارش راهبرد معاصر ؛  ظریف روز جمعه و پس از آن که مایک پامپئو همتای آمریکایی وی اعلام کرد واشنگتن پیمان منع موشک‌های میان‌برد هسته‌ای با روسیه (INF) را به حالت تعلیق در می آورد، در پیامی توئیتری نوشت: «باز هم خروج از توافقی دیگر توسط دولت ترامپ؛ این بار از پیمان منع موشک‌های میان‌برد هسته‌ای.»

ظریف افزود: «این موضوع (خروج آمریکا از توافق ها) فقط مختص به برجام یا ایران نمی باشد: به نظر می رسد این دارودسته به هر چیزی که امضای آمریکا پای آن باشد، حساسیت دارد.»

وزیر خارجه ایران در ادامه نوشت: «پیام (اقدام دولت ترامپ) این است: هر توافقی با دولت آمریکا قدر جوهر آن هم ارزش ندارد، حتی پیمان هایی که توسط کنگره (آمریکا) تصویب شده باشند.»

روز جمعه مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد کشورش پیمان منع موشک‌های میان‌برد هسته‌ای با روسیه را تعلیق کرده است.

تعلیق این پیمان توسط آمریکا از روز شنبه اجرایی خواهد شد. با اعلام پامپئو، دوره 180 روزه ای برای خروج نهایی آمریکا از این توافق موشکی آغاز خواهد شد.

ارسال نظر
آخرین اخبار