ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

زالی: با این وضع، کرونا به این زودی‌‎ها خاتمه نمی‌یابد

زالی: با این وضع، کرونا به این زودی‌‎ها خاتمه نمی‌یابد فرمانده ستاد عملیات مدیریت کرونا در کلان شهر تهران تاکید کرد: برای فیصله یافتن کرونا باید سهم مداخلات و همکاری مردم در این زمینه افزایش یابد و بسته مداخلاتی قوی تری از گذشته اعمال شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۲ - ۱۰ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 29
کد خبر: ۳۹۱۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد عملیات مدیریت کرونا در کلان شهر تهران در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای مقابله با کرونا، اثربخشی و موفقیت این اقدامات را در گروی همکاری و همراهی مردم ذکر کرد و افزود: بررسی‌های میدانی سطح شهر حاکی از این است متاسفانه برخی از مردم توصیه‌های موکد بهداشتی و هشدار‌ها را جدی نگرفته و گزارش‌های نشان دهنده استمرار تردد‌ها و رفتار‌های اجتماعی مردمی است.

 

فرمانده ستاد مقابله با کرونا همچنین یادآور شد که در این مقطع زمانی که با شرایط جدی تری از اپیدمی روبرو هستیم؛ نیازمند تصمیمات و مداخلات جدی تر، بازدارنده تر، کارامدتر و با اثربخشی بیشتری هستیم.

 

به گفته دکتر زالی بسته مدیریتی و مداخلاتی که در این زمینه باید اعمال شود لازم است که بصورت کاملا پیوسته و یکپارچه دیده شود و نمی‌توان در برخی از این مداخلات با قاطعیت عمل کرد و برخی دیگر بدون قاطعیت و حتما باید یک بسته مدیریتی مداخلاتی قوی‌تر از گذشته اعمال شود.

 

وی ضمن اظهار تاسف از این که بیش از نیمی از مردم هنوز کرونا را جدی نگرفته اند گفت: اینجا بحث به خطر انداختن سلامت آحاد شهروندی و سرایت بیماری به دیگران مطرح است و با تعارف حل نمی‌شود؛ بنابراین به نظر می‌رسد با این موضوع باید جدی‌تر برخورد شود.

 

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به موج ساده انگاری مساله کرونا در روز‌های اخیر اظهار داشت: اگر می‌خواهیم کرونا را فیصله یافته تلقی کنیم باید سهم مداخلات افزایش یابد و همکاری مردم نیز در این زمینه رو به افزایش باشد.

 

براساس گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، وی در خاتمه خاطرنشان کرد: متاسفانه با این حد از مداخلات و این سطح از همکاری مردم قطعا موضوع به این زودی‌ها خاتمه نخواهد یافت و شاهد تطویل و استمرار حضور کرونا در کشور خواهیم بود. رفتار‌های بازدارنده و محدودیت‌های اجتماعی نیز به این زودی پایان نخواهد یافت مگر این که همگی دست به دست هم داده و با ارایه یک الگوی پیوسته، قاطع و کارآمد موضوع را حل کنیم.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار