بوژوویچ برکنار و جباری سرمربی استقلال شد فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد

شگفتی نوبرانه عنابی ها/قطر هم طعم قهرمانی آسیا را چشید

تیم ملی فوتبال قطر با شکست دادن ژاپن در دیدار نهایی هفدهمین دوره جام ملتهای آسیا برای اولین بارقهرمان این مسابقات شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۳ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 01
کد خبر: ۳۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر ؛ دیدار نهایی هفدهمین دوره جام ملتهای آسیا از ساعت ۱۷:۳۰ به وقت تهران در کشور امارات بین دو تیم ژاپن و قطر برگزار شد که در پایان این بازی، قطری ها با غلبه بر ژاپن برای اولین بار فاتح این جام شدند.

تیم فوتبال قطر در این بازی خیلی زود توسط ماشین گلزنی اش به گل رسید. المعز علی آقای گل این دوره از بازیها در دقیقه ۱۲ با ضربه ای زیبا و آکروباتیک دروازه ژاپن را باز کرد.

زننده دومین گل بازی عبدالعزیز حاتم بود. هافبک میانی قطری ها در دقیقه ۲۷ با ضربه ای زیبا که از پشت محوطه جریمه به ثمر رسید زننده دومین گل بازی بود تا نیمه نخست با نتیجه ۲ بر صفر به سود قطر پایان برسد.

نیمه دوم با حملات همه جانبه ژاپن و دفاع مطلق قطر همراه بود. حملات ژاپن سرانجام در دقیقه ۶۹ نتیجه داد و تاکومی مینامینو دروازه قطر را باز کرد. این اولین و آخرین گلی بود که قطری ها در این تورنمنت خوردند.

در حالی که ژاپنی ها به حملات خود ادامه می دادند و قطری ها دفاع و ضد حمله را در دستور کار قرار داده بودند، در دقیقه ۸۲ و از روی ارسال ضربه کرنر صاحب یک ضربه پنالتی شدند.

در این دقیقه روشن ایرماتوف با کمک VAR به سود قطر اعلام پنالتی کرد و این بار نوبت اکرم عفیف یکی دیگر از ستاره های قطر و بهترین پاسور این مسابقات رسید تا در دروازه ژاپن را برای سومین بار باز کرده و آب سردی را بر پیکر ژاپنی ها بریزد.

قطری ها در پایان نیز با همین نتیجه موفق شدند ژاپن را در فینال شکست داده تا برای اولین بار فاتح جام ملتهای آسیا شوند.

 

شگفتی نوبرانه عنابی ها/قطر هم طعم قهرمانی آسیا را چشید

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده