سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود

ترم تحصیلی در دانشگاه آزاد حذف می‌شود؟

ترم تحصیلی در دانشگاه آزاد حذف می‌شود؟ معاون دانشگاه آزاد اشاره به اینکه ترم جاری حذف نخواهد شد، گفت: بعد از تعطیلات اگر لازم باشد کلاس‌های حضوری را به صورت فشرده تا تیر و یا مردادماه ادامه خواهیم داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۴ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 30
کد خبر: ۳۹۲۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ جواد علمایی با تاکید بر اینکه ترم جاری حذف نخواهد شد، اظهار کرد: دانشگاه آزاد تاکید دارد این ترم تحصیلی ادامه یابد و حتی پس از اتمام تعطیلات و برگزاری کلاس‌های حضوری، اگر لازم باشد کلاس‌ها را به صورت فشرده تا تیر و یا مردادماه ادامه خواهیم داد.

 

معاون علوم و مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد افزود: دانشجویان دغدغه و نگرانی در خصوص برگزاری کلاس‌های عملی نداشته باشند چرا که برنامه بر این است، کلاس‌های آزمایشگاهی و عملی در ترم جاری و در تابستان به صورت حضوری برگزار شود.

 

رئیس ستاد مرکزی آموزش مجازی دانشگاه آزاد با اشاره به شکل گیری ۳ ستاد آموزش مجازی در سطوح مختلف دانشگاه افزود: یک ستاد مرکزی آموزش مجازی در سازمان مرکزی تشکیل شده و مسولیت آموزشی و فنی آن با بنده است. ستاد دیگری در سطح استان با مسئولیت رییس استان و یک ستاد دیگر در واحد‌ها با مسولیت رییس واحد تشکیل شده است. در استان و واحد یک نفر مسئول آموزش مجازی شده اند و به ازای چند دانشجو یک پشتیبان قرار داده شده تا هر کجا به مشکل برخورد کردند، از او کمک بگیرند.

 

معاون دانشگاه آزاد اضافه کرد: واحد‌ها موظف هستند مشخصات و شماره تلفن‌های پشتیبان‌های واحد را به اساتید و دانشجویان اطلاع رسانی کنند.

 

وی در ادامه تاکید کرد: در راستای افزایش کیفیت آموزشی تدریس در شیوه غیرحضوری برخط، اساتید تمام رشته‌ها ملزم به استفاده از پاورپوینت در هنگام تدریس خویش هستند.

 

علمایی همچنین درباره تکلیف برگزاری جلسات دفاع از پایان نامه، گفت: دانشجویان در ترم جاری تا شهریورماه فرصت دفاع دارند، اما برنامه دانشگاه این است که در صورت ادامه دار بودن تعطیلات، داور‌ها به صورت مجازی و استاد راهنما و دانشجو به صورت حضوری در اتاق‌های ایزوله که از قبل در نظر گرفته شده، حضور یابند و جلسه دفاع به این شکل برگزار شود.

 

وی ادامه داد: روند برگزاری جلسه نیز به این صورت است که دانشجو پاور پوینت خود را ارائه می‌کند، همانجا دوربین ضبط و آن را به داورانی که در منازلشان به صورت مجازی حضور دارند، مخابره می‌کند. در نهایت نمره مورد نظر در فرم‌هایی که به صورت الکترونیکی در اختیار استاد راهنما و داوران است، داده می‌شود./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار