دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

قربانیان کرونا در ایتالیا به بیش از ۱۳ هزار نفر رسید

مقامات ایتالیا روز چهارشنبه اعلام کردند که طی ۲۴ ساعت گذشته ۷۲۷ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور جان خود را از دست داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۱۳ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 01
کد خبر: ۳۹۳۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ ایتالیا اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته ۷۲۷ نفر دیگر در این کشور به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده و مجموع قربانیان کرونا در ایتالیا به ۱۳ هزار و ۱۵۵ نفر رسیده است.

 

همچنین مقامات ایتالیا گفتند که در ۲۴ ساعت گذشته ۴ هزار و ۷۸۲ نفر دیگر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده و مجموع مبتلایان در این کشور به ۱۱۰ هزار و ۵۷۴ نفر رسیده است.

 

تا کنون ۱۶ هزار و ۸۴۷ ایتالیایی مبتلا به کرونا توانسته‌اند بهبودی خود را بدست بیاورند و ۴ هزار و ۳۵ نفر از مبتلایان در شرایط وخیم قرار دارند.

 

ایتالیا بیشترین آمار قربانیان کرونا در جهان را داراست و پس از این کشور اروپایی، اسپانیا با بیش از ۹ هزار قربانی کرونا در جایگاه دوم قرار دارد.

 

در حال حاضر آمریکا با ثبت بیش از ۱۹۱ هزار مبتلا به ویروس کرونا، بیشترین آمار مبتلایان در سرتاسر جهان را داراست.

 

«مایک پنس» معاون رئیس جمهور آمریکا امروز اعلام کرده سناریویی که در انتظار آمریکا قرار دارد شبیه ایتالیا خواهد بود.

منبع:  فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده