سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

تست کرونای ۱۸ راننده اتوبوس مثبت شد

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با اعلام اینکه با گذشت زمان، کار ضد عفونی کردن اتوبوس‌های شرکت واحد، بهتر از گذشته در جریان است و مواد ضد عفونی مورد استفاده از کیفیت بالاتر و اثرگذاری بیشتری برخوردارند، گفت: عملیات ضد عفونی کردن ناوگان اتوبوسرانی با دقت و جدیت ادامه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 04
کد خبر: ۳۹۵۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمود ترفع با تاکید بر اینکه توجه ویژه به حفظ سلامت عموم کارکنان شرکت واحد به ویژه رانندگان اتوبوس از اولویت‌های اصلی این مجموعه خدمات‌رسان است، افزود: با وجود انجام اقدامات ایمنی و بهداشتی، متأسفانه در مجموع تست کرونای تعداد ۴۰ نفر از همکاران مثبت اعلام شده که از این بین، ۱۸ نفر راننده هستند.

 

ترفع با اشاره به تأمین ۶۰۰۰ ماسک "ضد ویروس" با قابلیت مصرف طولانی‌مدت برای رانندگان و عوامل خطوط، اظهار کرد: روزانه به حداقل ۶۰۰۰ جفت دستکش و به عبارتی، هر ماه حداقل به ۱۸۰ هزار جفت دستکش صرفاً برای رانندگان و همکارانی که در خطوط اتوبوس و به اصطلاح کف خیابان در حال خدمت‌رسانی‌اند، نیاز داریم.

 

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران اظهار کرد: از اول فروردین و ابتدای سال جدید، امروز بیشترین تردد شهروندان را در سطح شهر شاهد بودیم و ناوگان اتوبوسرانی تهران امروز پذیرای بیشترین تعداد مسافران در سال جدید بود.

 

بر اساس گزارش روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی، وی خاطرنشان کرد: حمل و نقل عمومی، تقاضامحور است و با توجه به افزایش تعداد مسافران، تلاش شد تا با کاهش سرفاصله حرکت اتوبوس‌ها و اعزام اتوبوس‌های بیشتر به خطوط پرمسافر، پاسخگوی تقاضای شهروندان باشیم.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار