جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات ابطال بخشنامه اعمال مدرک تحصیلی کارکنانی که بدون مجوز و نیاز، به تحصیل و اخذ مدرک اقدام نموده‌اند محدودیت‌های ترافیکی سه‌شنبه ۹ دی در تهران مدارس ابتدایی همدان سه‌شنبه تعطیل است مدارس ابتدایی طالقان سه شنبه ۹ دی تعطیل شد فعالیت مدارس برخی شهر‌های کردستان سه شنبه تعطیل است اخبار تعطیلی مدارس سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ مدارس چهارمحال و بختیاری ۹ دی تعطیل شد؟ فعالیت مدارس مریوان فردا سه‌شنبه ۹ دی تعطیل است مدارس ایلام سه‌شنبه ۹ دی تعطیل شد/ فعالیت ادارات با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شود زیر بازار تهران چه خبر است؟ شرایط جدید تعویض پلاک خودروها اعلام شد مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد

الزام ۶ هزار راننده ناوگان اتوبوسرانی پایتخت به استفاده از ماسک

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران بر لزوم استفاده از ماسک برای رانندگان ناوگان اتوبوسرانی پایتخت تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۳ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 08
کد خبر: ۳۹۹۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود ترفع با تاکید بر اینکه تأمین سلامتی همکارانم از هر اولویتی مهم‌تر است، افزود: از تمامی رانندگان ناوگان در هر دو بخش خصوصی و عمومی انتظار می‌رود از ماسک‌های توزیع شده که از قابلیت مصرف طولانی برخوردار بوده و خاصیت ضد ویروس دارند، در حین رانندگی استفاده کنند.

 

وی با اشاره به اینکه انتظار دارم همکاران راننده لوازم و تجهیزات حفاظت فردی مربوط به محیط کار از جمله ماسک‌های مدت داری که دارای پوشش اکسید تیتانیوم هستند و در این شرایط به سختی تهیه شده اند، را هنگام انجام کار مورد استفاده قرار دهند، خاطر نشان کرد: همانطور که از رانندگان اتوبوس انتظار داریم از ماسک استفاده کنند، از شهروندان عزیز نیز توقع داریم هنگامی که سوار اتوبوس می‌شوند، بهداشت فردی را رعایت کرده و از ماسک استفاده کنند.

 

روز گذشته از سوی معاونت توسعه منابع انسانی شرکت واحد اتوبوسرانی، بخش نامه‌ای مبنی بر الزام رانندگان و عوامل خطوط و پشتیبانی به استفاده از ماسک‌های تحویلی در زمان کار تهیه شده که به موجب آن، عوامل بهره برداری خطوط و رانندگان عمومی و خصوصی ناوگان اتوبوسرانی پایتخت، موظف شده اند تا در زمان اشتغال به کار از ماسک‌های تحویلی به نحو صحیح استفاده کنند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده