محرز: ادعای شیوع طاعون در روسیه هنوز تأیید نشده است داریوش عیاری، فیلمبردار سینمای ایران درگذشت پلتفرم‌های آگهی‌محور حق انتشار تبلیغات خرید و فروش وام ندارند دادستان تهران: از متهمان پرونده‌های تراستی نفتی بالغ بر ۲۶ هزار میلیارد تومان وصولی داشته‌ایم ظفرقندی: بیماران سرطانی نگران تأمین دارو نباشند فرهادی: برای بهبود معیشت معلمان برنامه داریم تهران خنک می‌شود؛ باران در راه است / هشدار هواشناسی درباره وزش باد و گردوخاک / پیش‌بینی هوای پایتخت تا شنبه جنجال بر سر استخدام استادان دانشگاه/ وزارت علوم: شروط قانونی حذف نشده بود/ متن آیین‌نامه اصلاح شد نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۵ چه زمانی منتشر می‌شود؟ / جدیدترین خبر از وزیر علوم استارلینک برای ۱۵ هزار ماهواره نسل جدید مجوز گرفت/ امکان اتصال مستقیم گوشی به اینترنت ماهواره‌ای فراهم شد؟ هشدار فوری هلال‌احمر به مردم ۴ استان/ احتمال طغیان رودخانه‌ها و آبگرفتگی معابر آزادی تتلو از زندان صحت دارد؟ نگرانی از شیوع طاعون در روسیه بالا گرفت / WHO: آزمایش افراد در تماس منفی بود رداکارت دانشجویی چیست؟ / زمان اجرا، اعتبار کارت و نحوه استفاده از رداکارت دانشجویی تازه‌ترین اخبار از شیوع طاعون در روسیه | «مرگ سیاه» برگشته است؟ وقوع رگبار و وزش باد شدید در راه تهران؛ کاهش ۴ درجه‌ای دما از جمعه

الزام ۶ هزار راننده ناوگان اتوبوسرانی پایتخت به استفاده از ماسک

الزام ۶ هزار راننده ناوگان اتوبوسرانی پایتخت به استفاده از ماسک مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران بر لزوم استفاده از ماسک برای رانندگان ناوگان اتوبوسرانی پایتخت تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۳ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 08
کد خبر: ۳۹۹۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود ترفع با تاکید بر اینکه تأمین سلامتی همکارانم از هر اولویتی مهم‌تر است، افزود: از تمامی رانندگان ناوگان در هر دو بخش خصوصی و عمومی انتظار می‌رود از ماسک‌های توزیع شده که از قابلیت مصرف طولانی برخوردار بوده و خاصیت ضد ویروس دارند، در حین رانندگی استفاده کنند.

 

وی با اشاره به اینکه انتظار دارم همکاران راننده لوازم و تجهیزات حفاظت فردی مربوط به محیط کار از جمله ماسک‌های مدت داری که دارای پوشش اکسید تیتانیوم هستند و در این شرایط به سختی تهیه شده اند، را هنگام انجام کار مورد استفاده قرار دهند، خاطر نشان کرد: همانطور که از رانندگان اتوبوس انتظار داریم از ماسک استفاده کنند، از شهروندان عزیز نیز توقع داریم هنگامی که سوار اتوبوس می‌شوند، بهداشت فردی را رعایت کرده و از ماسک استفاده کنند.

 

روز گذشته از سوی معاونت توسعه منابع انسانی شرکت واحد اتوبوسرانی، بخش نامه‌ای مبنی بر الزام رانندگان و عوامل خطوط و پشتیبانی به استفاده از ماسک‌های تحویلی در زمان کار تهیه شده که به موجب آن، عوامل بهره برداری خطوط و رانندگان عمومی و خصوصی ناوگان اتوبوسرانی پایتخت، موظف شده اند تا در زمان اشتغال به کار از ماسک‌های تحویلی به نحو صحیح استفاده کنند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار