قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو به کانال ۲۹۴ هزار تومان عقب‌نشینی کرد + جدول قیمت طلا امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ + طلا در کانال ۲۵ میلیون تومان ایستاد قیمت سکه امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه بهار آزادی ۲۵۵ میلیون تومان شد پیش‌بینی بورس فردا دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵/ روند منفی در بازار همچنان ادامه دارد؟ کاهش قیمت طلا و سکه امروز ۲۶ مهر؛ سکه ۵.۵ میلیون تومان ارزان شد قیمت دلار، یورو امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ دلار ۴ هزار تومان ارزان شد قیمت سکه امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۶۵ میلیون تومان شد قیمت طلا امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ طلای ۱۸عیار ۲۶ میلیون تومان شد قیمت پایه جدید محصولات ایران خودرو دیزل مشخص شد + جزییات نحوه اعتراض به عدم افزایش کالابرگ نتایج قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی ۲۵ مهر ۱۴۰۵ | نتیجه را با کد ملی ببینید پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵/ ریزش قیمت سکه و طلا در راه است؟ + جدول آیفون‌های ۱۸ بیرون‌کشیده شده از خلیج فارس را به گمرک تحویل دهید آخرین قیمت طلا امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ | طلای ۱۸ عیار چند شد؟ + نرخ سکه و دلار آخرین قیمت سکه امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ | سکه امامی چند شد؟ + نرخ نیم و ربع آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

افزایش حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۹۹

افزایش حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۹۹ حدود ۶۵ درصد از بازنشستگان در کشور افراد بازنشسته شده در ادارات هستند که هنوز تکلیف افزایش حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۹۹ مشخص نشده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 05
کد خبر: ۳۹۶۳۲
تعداد نظرات: ۶ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ چند روزی است که علاوه بر اهمیت تعیین حقوق و دستمزد برای کارگران، سازمان برنامه و بودجه کشور در تکاپوی همسان سازی و افزایش حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۹۹ است.

 

عمده‌ترین مشکلی که امسال برای این قشر منجربه گله گذاری شد، افزایش ۵۰ درصدی حقوق واریزی برای حقوق بگیران دولتی و محرومیت آن‌ها از این میزان دریافتی بود. به همین سبب دولت در صدد این موضوع برآمده و قصد دارد دو برابر مبلغ تخصیص یافته سال ۹۸، را برای همسان سازی حقوق بازنشستگان بین آن‌ها تقسیم کند.

 

اما طی این سال ها، بازنشستگان چقدر شاهد افزایش حقوق بوده اند؟ طی مقایسه‌ای کوتاه‌ای قشر در سال ۹۵ شاهد افزایش ۱۲ درصدی حقوق خود بودند و کفِ حقوق دریافتی آن‌ها رقم یک میلیون و ۵۰ هزار تومان تعیین شده بود. این رقم در سال ۹۶ با افزایش اندکی به کفِ حقوقی یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومان صعود کرد به نظر می‌رسد رقم قابل توجهی نبود.

 

در این سال‌ها حدود ۲۵ درصد کل بازنشستگان ما حداقلی بگیر هستند و مابقی افراد بازنشسته در حوزه کشوری و نیرو‌های مسلح از حداکثر حقوق برخوردار بودند.

 

به سال ۹۷ می‌رسیم و متوجه می‌شویم که بازنشستگان در این سال با رشد ۱۹.۵ درصدی حداقل حقوق خود را روی رقم ۲ میلیون تومان تثبیت کردند و این رشد در سال‌های گذشته به عنوان بیشترین افزایش حقوق تلقی می‌شد.

 

حال وارد سال ۹۸ شده و رشد چشمگیر حقوق بازنشستگان آن هم به علت افزایش نرخ تورم در سال را شاهدیم، در آن سال حقوق کارمندان دولت ۲۰ درصد و بازنشستگان ۱۸ درصد رشد کرد. به این ترتیب در سال گذشته بازنشستگان کشوری مشمول افزایش حقوق سنواتی ۱۸ درصد با کف ۴۴۰ هزار تومانی شدند. میانگین حقوق سال ۹۸ در اصل به ۳ میلیون و ۲۸۱ هزار و ۶۴۷ ریال تصویب شده بود.

 

ولی اگر افراد کم‌تر از ۳۰ سال خدمت کرده باشند و یا به دلیل از کار افتادگی، مشمول دریافت حقوق هستند یا به دلیل کمبود سنوات، این افزایش حقوق به میزان ۱ میلیون و ۸۷۵ هزار ریال بوده است.

 

همسازسازی حقوق بازنشستگان در دست صندوق‌های بازنشستگی

براساس برنامه ششم توسعه، دولت موظف است حقوق بازنشستگان را طی پنج سال به گونه‌ای افزایش دهد که تناسبی بین حقوق بازنشستگان باشد، اما با گذشته ۳ سال از تصویب قانون برنامه ششم توسعه، دولت نتوانسته اقدام موثری برای اجرایی شدن این قانون انجام دهد.

 

جاوید کارشناس اقتصادی و عضو انجمن اقتصاد دانان ایران در پاسخ به این سئوال که آیا افزایش ۸۰۰ هزارتومانی حقوق بازنشستگان در سال ۹۹ کافی است یا خیر؟ اظهار کرد: امسال بازنشستگان با دو بحران شدید مواجه اند اول مسئله‌ی اقتصاد کرونایی و دوم تورم حدودا چهل درصدی، و عملا معتقدیم این مبلغ تاثیر چندانی بر روی درآمد آن‌ها نمی‌گذارد.

 

این کارشناس حوزه‌ی اقتصادی بیان کرد: البته نمی‌توان بیشتر تقصیر‌ها را بر گردن دولت انداخت به خاطر آنکه شرایط پیش آمده مانند ویروس کرونا و تحریم‌هایی که آمریکا بر کشور ایران تحمیل کرده سبب شده است تا خزانه‌ی دولت در سال ۹۹ با کسری مواجه شود به همین علت دولت قادر نیست تا مبلغ زیادتری را در خصوص افزایش حقوق بازنشستگان بپردازد.

 

منبع: تابناک

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
نصیری
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۸
0
0
ازین سخنان ب ظاهرزیبا ودرعمل صفرمابازنشستگان خسته ایم وهیچ اعتمادی ب حرفهای دکترنوبت نداریم
نصیری
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۸
0
0
ازین سخنان ب ظاهرزیبا ودرعمل صفرمابازنشستگان خسته ایم وهیچ اعتمادی ب حرفهای دکترنوبت نداریم
بیمه شده
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۸
0
0
تامین اجتمائی را با سازمان های دیگر مقایسه نکنید کاملا اشتباه است تامین اجتمائی یک بنگاه عظیم اقتصادی با سهام داران در واقع بیمه شد ه ها که سرمایه آن مال بیمه شده است لذا افزایش مستمری بگیران باید بر حسب ارزش افزوده منابع ملکی و ملی آن درنظر گرفته شود لذا بار مالی بر دولت ندارد نه مقایسه با سازمان های دولتی دیگر بیمه شدگان تامین اجتمائی به حق وحقوق واقعی ودیگر مزایا واقف نیستن
بازنشسته فرهنگی
Netherlands (Kingdom of the)
۰۱:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۹
0
1
چطور برای افزایش پنجاه درصد ی شاغلین بودجه داشت ولی برای بازنشستگان ندارد.ایا دولت دارد سیاست کشور های غربی را در مورد بازنشستگان انجام می دهد. یعنی بی خیال آنها بشه.
عباس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۹
0
0
با عرض سلام اینجانب بازنشسته سال ۹۷ هستم و همچنین جانباز در هنگام بازنشستگی مبلغ۴۰۰۰۰۰هزارتومان بابت ماده ۵۱ از حقوقم کم شد حال با این افزایش با کارمندی که ده سال سابقه دارد هیچ تفاوتی حاصل نشده به نظر من لذا امیدوارم با موافقت کردن ماده ۵۱ جهت بازنشستگان گره ای از مشکلات قشر جانباز حل شود مگر چه فرقی بین جانباز بازنشسته و جانباز شاغل وجود دارد التماس تفکر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
0
0
آقای نوبخت ما توی شهرمان پالایشگاه گاز و نفت داریم شوهرم با۳۰ سال کار صادقانه میگیره دومیلیون و دویست ولی غیر بومی هایی که آمدن از حقوق های بالا و مزایای بالا بر خوردارن هرچه پیمانکاران ورییسان حق مارو خوردن شما هم بخوریدخدایی هم هست انشالله حضرت ابوالفضل حقتونو کف دست تون بذاره
آخرین اخبار