آغاز فرآیند ارزش‌گذاری دارایی‌های بانک آینده + فیلم جزئیات عرضه خودرو‌های وارداتی در بورس کالا تاریخ شارژ کالابرگ آبان ۱۴۰۴ رئیس بانک مرکزی: ادغام بانک آینده با بانک ملی، حاصل همکاری سه قوه است/ هیچ‌گونه ناترازی‌ای از این ادغام، به بانک ملی منتقل نخواهد شد پیش بینی قیمت دلار و بازار ارز دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا دوشنبه ۵ آبان ماه ۱۴۰۴ ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان/ راهنمای کامل مالکان و مستأجران آغاز عرضه گوشت منجمد گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴ + قیمت ارز‌های مهم پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴ آغاز عرضه گوشت منجمد وارداتی با قیمت زیر ۶۰۰ هزار تومان شیوه محاسبه نرخ ارز مسافرتی تغییر کرد + جزئیات  عقب‌نشینی قیمت طلا سکه در بازار ایران قیمت عوارض آزادراه تهران - شمال اعلام شد + جزئیات ۱۰ همت از پاداش پایان خدمت فرهنگیان پرداخت شد / واریز وام ۵۰ میلیونی برای ۳۰ هزار بازنشسته

جزئیات پرداخت تسهیلات به مستاجران

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه پرداخت تسهیلات به مستاجران در برنامه‌های کوتاه‌مدت است و مجددا در دستور کار قرار گرفته، گفت: سامانه املاک قبل از تابستان آغاز به کار می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 06
کد خبر: ۳۹۷۱۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ اواخر سال گذشته بود که پس از 4 سال تاخیر از سامانه املاک و اسکان توسط وزیر راه و شهرسازی رونمایی شد و در همان مراسم محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد که مسیر اشتباه باعث شده بود تا سامانه املاک و اسکان مسیر خود را برای راه‌اندازی با تاخیر طی کند.

 

یکی از اهداف سامانه املاک و اسکان شناسایی واحدهای خالی از سکنه و دریافت مالیات از این واحدها خواهد بود، بنابراین وجود دو و نیم میلیون مسکن خالی از سکنه در کشور نشان می‌دهد که این سامانه تا چه حد می توانست در سال های گذشته به بخش مسکن کمک کند تا این واحدها که حجم بالای سرمایه گذاری را محبوس کرده و بی تعادلی را در بازار مسکن تشدید کرده‌اند وارد بازار شده و تقاضای بخش مسکن را پاسخگو باشد.

 

اخیرا محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی اعلام کرده است که امسال دریافت مالیات از خانه های خالی از سکنه اجرایی خواهد شد.

 

محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این سوال که آیا سامانه املاک و اسکان که حدود دو ماه از رونمایی آن می‌گذرد تا قبل از آغاز فصل تابستان و نقل و انتقالات عملیات اجرایی خود را آغاز خواهد کرد، گفت: یکی از اهداف سامانه املاک و اسکان شناسایی واحدهای خالی از سکنه است که قطعا سازمان امور مالیاتی نیز اقدامات لازم را انجام داده و تا قبل از فصل نقل و انتقالات این سامانه کار شناسایی واحدهای خالی از سکنه را آغاز خواهد کرد.

 

وی با تاکید بر اینکه هدف را راه اندازی سامانه املاک شناسایی خانه‌های خالی از سکنه و هدایت این واحدهای مسکونی به بازار اجاره است، گفت: قطعا با ورود واحدهای مسکونی به بازار اجاره شاهد تاثیر مثبت در بازار اجاره خواهیم بود و حال که با شیوع ویروس کرونا وضعیت برخی مشاغل دچار مشکل شده و اکثر شاغلان در این گونه مشاغل اجاره نشین هستند، بتوانیم با برنامه‌های مناسب بازار اجاره بهای مسکن را ثبات ببخشیم.

 

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: هدایت واحدهای خالی از سکنه به بازار مسکن علاوه بر ایجاد تعادل در بازار مسکن و ثبات قیمت ها می تواند به ثبات نرخ اجاره بها نیز کمک کند.

 

* پرداخت تسهیلات به مستاجران در دستور کار

محمودزاده در پاسخ به این سوال که آیا وزارت راه و شهرسازی به مدل پرداخت تسهیلات و ودیعه مسکن به مستاجران به بانک مسکن کمک خواهد کرد، تصریح کرد: وزارت راه و شهرسازی پیگیر پرداخت تسهیلات به مستاجران هست و تلاش خواهد کرد که پرداخت تسهیلات به مستاجران بعد از شناسایی به آنها پرداخت شود.

 

وی در پاسخ به این سوال که نرخ سود این تسهیلات چقدر خواهد بود، گفت: نرخ سود این تسهیلات بر اساس نرخ شورای پول و اعتبار 18 درصد خواهد بود، اما موضوعی که باید متذکر شد این است که قطعا نرخ 18 درصد بسیار مناسب تر از نرخ اجاره بها خواهد بود و این نرخ تسهیلات نسبت به اجاره بهایی که ماهانه پرداخت می‌شود، به نفع مستاجران خواهد بود. 

 

وی پیشتر گفته بود که به دنبال یک روش و یک سیستم پرداخت در سیستم بانکی هستیم تا این تسهیلات را بتوانیم پرداخت کنیم.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۰
0
0
با عرض سلام تو خدا بااین سپرده نمیشه صاحب خانه شد کمی وام هارو بیشتر کنید تا بتوانیم یک اپارتمان بخریم از اجاره نشینی خلاص شویم
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار