پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۶ مهر ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار قیمت سکه امروز ۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۴۷ میلیون تومان شد قیمت دلار، یورو ۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار بیت‌کوین ۹۰ هزار دلار را رد میکند؟ / تازه‌ترین قیمت ارز‌های دیجیتال آخرین قیمت طلا و سکه عصر امروز دوشنبه ۶ مهر ماه ۱۴۰۵ قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ | نرخ لحظه‌ای انواع سوت از ۵۰ تا ۱۵۰۰ آخرین قیمت دلار عصر امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ | عبور قیمت دلار از ۲۴۰ هزار تومان صدور چک رمزدار از فردا در شبکه بانکی متوقف می‌شود/ جزئیات قیمت دلار امروز دوشنبه ۶ مهر؛ افزایش قیمت دلار امروز ادامه دارد؟ گاز برخی مناطق اهواز قطع می‌شود قیمت دلار، یورو امروز ۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار قیمت شامگاهی سکه امروز ۵ مهر ۱۴۰۵ / سکه به کانال ۲۴۰ میلیون تومان رفت قیمت طلا شامگاه ۵ مهر ۱۴۰۵ قیمت جدید دام زنده امروز ۵ مهر ۱۴۰۵ / گوساله و گوسفند زنده کیلویی چند شد؟

اعلام زمان مشخص شدن حداقل دستمزد ۹۹

اعلام زمان مشخص شدن حداقل دستمزد ۹۹ شورای عالی کار برای تعیین حداقل دستمزد سال ۹۹ عصر فردا تشکیل جلسه می‌دهد، اما هنوز دعوتنامه پیامکی این نشست به برخی اعضا نرسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 07
کد خبر: ۳۹۸۱۵

به گزارش راهبرد معاصر،  شورای عالی کار برای تعیین حداقل دستمزد سال ۹۹ عصر فردا تشکیل جلسه می‌دهد، اما هنوز دعوتنامه پیامکی این نشست به برخی اعضا نرسیده است.

 

یکی از اعضای کارگری شورای عالی کار گفت: دعوتنامه‌ای بصورت پیامک برای بنده ارسال و اعلام شده جلسه شورای عالی ساعت ۱۸ فردا جهت تعیین حداقل دستمزد سال ۹۹ کارگران برگزار می‌شود.

 

یکی دیگر از اعضای کارگری شورای عالی کار از جلسه فردای شورای عالی کار اظهار بی اطلاعی کرد و گفت: دعوتنامه پیامکی برای من ارسال نشده است و از برگزاری جلسه فردا بی اطلاع هستم.

 

از گمانه فریز مزدی تا دعوت نشدن برخی اعضا به جلسه فردا

همه ساله پس از تعیین هزینه سبد معیشت خانوار‌های کارگری، کمیته دستمزد شورای عالی کار برای تعیین مزد سال بعد کارگران برگزار و بر مبنای سبد معیشت، میزان افزایش حداقل دستمزد نیز تعیین می‌شود؛ اما برای تعیین حداقل دستمزد سال جاری، شیوع ویروس کرونا از اواخر سال گذشته موجب شد برگزاری جلسات شورای عالی کار به تعویق بیفتد تا اینکه نمایندگان کارگری پیشنهاد دادند که جلسات در حالت قرنطینه و با رعایت نکات بهداشتی و یا به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شود، اما این درخواست بی نتیجه بود.

 

در نهایت، با توجه به اصرار نمایندگان کارگری، در آخرین هفته اسفندماه سال ۹۸، شورای عالی کار اقدام به برگزاری ۳ جلسه رسمی کرد و اگرچه نزدیک به ۳۰ ساعت مذاکره سه جانبه بین نمایندگان کارگری، کارفرمایی و دولت صورت گرفت، اما به دلیل اختلاف نظراعضای شورا درباره نرخ افزایش دستمزد، جلسات بی نتیجه به پایان رسید.

 

با اعلام محمد شریعتمداری وزیر کار مقرر شد جلسه شورای عالی کار در سال جدید و پیش از پایان فروردین ماه برگزار شود.

 

در این بین عدم ارسال دعوت نامه در سال جدید، موجب شد نمایندگان کارفرمایان گمانه‌هایی را مبنی بر اجرای «فریز مزدی» مطرح کنند که این گمانه از سوی نمایندگان کارگران تکذیب شد و در آخرین اظهارنظر، فرامرز توفیقی نماینده کارگران در شورای عالی کار در گفت و گویی که با مهر داشت تاکید کرد: «فریز مزدی یک بحث واهی است و اصلاً نباید در موردش صحبت کرد و از دید ما کاملاً این موضوع رد است. حتی از طرف دولت هم فریز مزدی رد است، زیرا در جلساتی که داشتیم وقتی این موضوع از سوی نمایندگان کارفرمایان مطرح شد، نمایندگان دولت به صراحت عنوان کردند که ما جلسات متعددی با نماینده کارفرمایی گذاشته‌ایم و سبد‌های حمایتی و مشاغل آسیب پذیر را شناسایی کردیم و متناسب با درصد آسیبی که آن مشاغل می‌بینند حمایت خود را اعمال می‌کنیم.»

 

حال پس از گذشت ۱۹ روز از فرودین ماه، امروز یکی از اعضای کارگری شورای عالی کار به خبرنگار مهر گفت: «برای برگزاری جلسه شورای عالی کار جهت تعیین حداقل دستمزد کارگران در سال ۹۹، دعوت نامه‌ای برای فردا، چهارشنبه بیستم فروردین ماه (فردا) ساعت ۱۸ برای بنده بصورت پیامک ارسال شده است.»

 

یکی دیگر از اعضای کارگری شورای عالی کار هم گفت: «دعوت نامه‌ای حتی پیامکی بدست من نرسیده، اما اطلاع دارم که در قالب پیامک به ۳ نفر اعلام شده که فردا جلسه برگزار می‌شود که برای من این پیامک ارسال نشده است؛ به همین دلیل در حال پیگیری موضوع از وزارتخانه هستم.»

 

به گفته این فعال کارگری، این دعوت نامه فقط برای اعضای کانون شورای اسلامی کار ارسال شده است و برای ۴ نفر دیگر از نمایندگان کارگری همچون نماینده کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور، نماینده مجمع عالی کارگران کشور و نماینده بازنشستگان دعوت نامه ارسال نشده است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار